Det kunne lyde som en joke, men det er den skinbarlige sandhed; når den ventede “The Simpsons Movie” ankommer til biograferne herhjemme, udsender Fox også filmen i landets biografer med danske stemmer.

Så medmindre at ens lokalbiograf viser både den oversatte og originalversionen, vil man høre Homer Simpsons karakteristiske “D’oh!” udtalt med Niels Ellegaards stemme. Helle Dolleris skal levere stemme til den danske udgave Marges hæse røst, mens Mille H. Lehfeldt og Pauline Rehné skal stå bag henholdsvis Bart og Lisa.

Nis Bank-Mikkelsen skal spille bedstefaren, Abe Simpson, og Amin Jensen har fået æren af at lægge stemme til filmens Præsident Schwarzenegger. Tom Hanks, som har en cameo-rolle i filmen, bliver i den danske udgave portrætteret af Preben Christensen, der også overtog Hanks danske stemme i “Toy Story”-filmene.

I foråret blev der vakt furore blandt de danske “Simpsons”-fans, da der for sjov blev lanceret en aprilsnar om netop en dansktalende udgave af “The Simpsons Movie” – men denne gang skriver vi ikke 1. april, og man må formode, at Fox har valgt at indspille et dansk lydspor til filmen for at lokke et større børnepublikum til.

Forsalget til “The Simpsons Movie” sættes i gang i morgen, 16. juli. Familien Simpsons kan opleves på det store lærred (enten med eller uden dansk tale) fra 3. august.Vis kommentarer (122)
Gravatar

#31 filmkorn.dk 15 år siden

LATTERLIGT!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#32 filmz-Bartman 15 år siden

Den danskeversion bliver da ik andet end en underskuds forreting for dem!!..
Gravatar

#33 filmz-d4||3 15 år siden

Kan kun sige HA HA HA HA HA HA HA HA
Gravatar

#34 colaholic 15 år siden

Dette er en regulær fornærmelse mod alle ægte Simpsons fans!
Aldrig nogensinde før har en filmnyhed bragt mit pis op på kogepunktet.
Føj for satan!!!
/spit

Gravatar

#35 filmz-vanilla 15 år siden

Sommer Julisnar?
Gravatar

#36 HonoDelLoce 15 år siden

Jeg var, bogstavelig talt, ved at brække mig, da jeg hørte om det her crap..

Men så kom jeg til at tænke.. Jeg har en lillebror på 10 år, og så sent som i går havde jeg ham med inde og se Harry Potter (ikke af egen fri vilje ;) ) og efter filmen spurgte jeg ham, om han godt kunne følge med.. Han siger, at det jo bliver bedre og bedre hele tiden, men at han stadig ikke læser hurtigt nok til at læse teksterne, men at det ikke gjorde noget, fordi han bare VILLE se Harry Potter :)

Inden filmen viste de en trailer til Simpsons Movie, og han var helt vild med den (efter at have spurgt mig om hvad de forskellige sagde).. Og i den forbindelse synes jeg faktisk, at det er helt fint, at de laver denne her dansk-synkroniserede udgave, for min lillebror skal da også have lov til at prøve at nyde det dejlige Springfield-univers i biffen og få noget ud af det :)

Så længe jeg selv har muligheden for at se den originale ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#37 -sippo- 15 år siden

kan man se en dansk trailer? jeg vil da enlig godt prøve at høre hvordan der lyder..
Gravatar

#38 dewin 15 år siden

HAHAHAHAHAHA....Det må være en spøg...INGEN er dum nok til at få den ide at indspille DANSKE stemmer til The Simpsons :-)

Kæft, hvor åndssvagt...
Gravatar

#39 icetea 15 år siden

Skandaløst :D Mnn sålænge Cinemaxx viser den med Org. stemmer, er jeg ligeglad.

#12 Ja det lød så godt ;D

#25 Haha ja :P

Gravatar

#40 gi-jones 15 år siden

Det er en fornærmelse, grænsende til helligbrøde. Men derudover er det også vanvittigt usmageligt at de prøver sælge et produkt, der bestemt ikke er en børnefilm, til børn. Det hører ingen steder hjemme.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: