Grundet problemer med Danny Elfmans skema, vil den populære komponist ikke længere stå for at komponere for den kommende sci-fi-thrilleren “The Hunger Games”. I stedet for Elfman vil James Newton Howard overtage.

Se også: Første trailer til sci-fi-thrilleren “The Hunger Games”.

Dette pludselige skift skyldes, at Elfman ikke har planlagt sit arbejdsskema for 2012 særlig godt, da han også har “Men in Black 3” og Tim Burtons “Dark Shadows” at skulle komponere for, og disse projekter kommer i første række.

Howard har dog masser af erfaring med blockbustere, da han bl.a. har komponeret for superheltefilmene “Green Lantern” og “Batman Begins” – og så har han også været nomineret til i alt otte Oscarstatuetter.

“The Hunger Games” står til at udkomme i danske biografer 22. marts næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Patriarch 11 år siden

James Newton Howard er også bedre, så det er fino :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Ærgeligt, men JNH er også en fremragende komponist :)
Gravatar

#3 Therien 11 år siden

Patriarch (1) skrev:
James Newton Howard er også bedre, så det er fino :)


Mit umiddelbare indtryk er at Elfman altid byder på en eller anden form for musikalsk krølle. Det syntes jeg ikke Howard gør i samme grad.. Om det gør den ene eller den anden "bedre" skal jeg ikke kunne sige, men Elfman skiller sig mere ud, hvor Howard er mere traditionel og lige til..

Elfman har i mine ører skrevet noget af det bedste musik til en film - ever.. Batman og Batman Returns
Gravatar

#4 PredatorX 11 år siden

Patriarch (1) skrev:
James Newton Howard er også bedre, så det er fino :)
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Lilleby 11 år siden

Danny Elfman er klart bedre end James Newton Howard. Men Elfmans bedste musik er gerne uden fra filmens verden. :)
Gravatar

#6 Nukleon 11 år siden

Elfman har I den grad lavet nogle fantastiske temaer. Især til Batman fra 1989, en film jeg syntes er underlegen på de fleste punkter i forhold til Nolan's film, bortset fra musikken. Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om Hans Zimmer's kolde kønsløse musik. Jovist har han lavet noget hist og her, såsom musikken til Løvernes Konge... Men det er sååå kedeligt.

Pirates of the Caribbean tæller ikke, Claus Badelt skrev de kendte leitmotif til den første film, og med få undtagelser har Zimmer remixet sig igennem resten. Især i den seneste film.
Gravatar

#7 Lilleby 11 år siden

#6
Faktisk var Hans Zimmer under en kontrakt der sagde at han ikke måtte skrive musik til andre film, mens han skrev musik til The Last Samurai. Derfor lagde Klaus Badelt navn til Zimmer's temaer til Pirates of the Caribbean.
Ellers er jeg nogenlunde enig i meget af det du siger. :)
Gravatar

#8 lars_el 11 år siden

Frem for alt... fedt med en filmmusiknyhed på Filmz... flere af dem, tak! :-)

Newton Howard er bestemt en god erstatning. Han er altid garant for et smukt tema, hvis filmen tillader det. Lader til at Elfman har haft et lidt for pakket program med Dark Shadows, Frankenweenie, MiB III og Oz i horisonten.

#3 - Enig. Batman er noget af det bedste filmmusik der er skrevet.
#6 - Som Lilleby skriver, så var det faktisk Zimmer der skrev temaet til Pirates, og ikke Badelt. Har altid synes at det var lidt underligt, at Badelt har (skulle) taget æren for det.
Gravatar

#9 Baby Strong 11 år siden

Elfman har har sine bedste forcer ved dystre film imo. Han bruger dog tit det hurtige trompet-spil etc., hvilket ofte bliver ensformigt.

Hvad tjener Elfman ca. per film ?
Gravatar

#10 Takeshi_K 11 år siden

Hmm, nu synes jeg selv jeg går op i hvem der komponerer musik til film. Jeg blev f.eks. vildt overrasket, da jeg var i gang med at se en film, da "Music composed by Harry Gregson-Williams" kom frem. Jeg er egentlig ikke særlig imponeret over manden endnu, måske har jeg bare ikke set de rigtige film. Jo, han komponerende Spiderman, Terminator Salvation, Hellboy II: The Golden Army, Wanted, Spider-Man 2, Hulk, Spider-Man, Men in Black II og Family Man. Men hans musik har ikke imponeret mig på samme vis som f.eks. Hans Zimmer.

Umiddelbart virker det som en god udskiftning.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: