Han er kendt som manden med den onde stemme, som han senest viste frem i “Rogue One”, hvor han gentog rollen som Darth Vader. Nu skal James Earl Jones så lægge stemme til nok en ikonisk karakter – nemlig Mufasa i “Løvernes konge”.

Se også: James Earl Jones modtager æres-Oscar

Det er Jon Favreau, der skal instruere den kommende live-action-udgave af “Løvernes konge”, som på Twitter afslører, at James Earl Jones skal lægge stemme til Simbas far, Mufasa – som han også gjorde det i tegnefilmen fra 1994.

Og netop Simba får stemme fra nok en “Star Wars”-skuespiller i form af Donald Glover, som skal spille Lando Calrissian i den kommende “Star Wars: Han Solo”.

“Løvernes konge” har endnu ingen premieredato. Og den er da heller ikke den eneste Disney-film, som Jon Favreau har travlt med. Efter den store succes med live-action-udgaven af “Junglebogen”, så skal Favreau også stå i spidsen for en sequel.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Kinian4 7 år siden

Billedet viser Scar, som ikke skurken i Løvernes konge. Mufasa er simba's far og derfor ikke en skurk. samt lagde James Earl Jones og stemme til Mufasa i Tegnefilmen. Faktisk er begge forældre til Simba, de samme skuespillere der er forældre til Akeem i Coming to America. så i skla nok lige rette artiklen.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Du har helt ret. Stor fejl. Rettet. Beklager. Tak! :)
Gravatar

#3 X&O 7 år siden

Så han indspiller nu præcis de samme replikker som han indspillede for 24 år siden?! Det her projekt lugter så langt væk af at tjene penge at jeg er ved at brække mig. Der er ingen rationel grund til at genindspille en perfekt klassiker som live action når intet andet end evt. omgivelserne kan være live action, og de tilmed bruger enkelte af de samme stemmer igen. Er der nogen der synes den originale film føles gammel (udover at hvis man tror tegnefilm er gammeldags)?
Gravatar

#4 Mejse 7 år siden

#3 altså formålet med 95% af film er jo at tjene penge så det har du nok ganske ret i :) og man kan sige er det nødvendigt at de laver live action udgaver af alle deres klassikere...næppe...er det noget mange folk godt kan lide og ser....helt bestemt...:) men du har da nok ret i at penge er hovedmotoren som det er i de fleste firmaer
Gravatar

#5 Mardin 7 år siden

Det var da en super kaotisk overskrift og artikel ;-) Hvorfor har det overhovedet Darth Vader vinklen?
Hvad med bare at skrive "James Earl Jones lægger endnu engang stemme til Mufassa som han også gjorde i tegnefilmen". Eller blot "James Earl Jones er tilbage som Mufassa"
Og som en side bemærkning kunne så nævnes det med han også er kendt fra Darth Vader og som han genbesøgte i Rogue One.

Oh well...
Gravatar

#6 Lard Hanson 7 år siden

#5 præciiis
Gravatar

#7 Zabath 7 år siden

#5

Jeg er helt enig.... Jeg troede også at der var sket noget med James Earl Jones...

Det virker som at nyheder i dag skal have en Star Wars vinkel for at de bliver læst.... Hvilket er mærekligt...
Gravatar

#8 Kanutski 7 år siden

#5

Fuldstændig enig - men (og undskyld på forhånd til hr. Vejlgaard Just) så undrer det mig slet ikke med sådan en clickbait overskrift... Præcis som med "Bedste superheltefilm nogensinde" ved nyheden om Logan. Kom nu...

Skriv ny kommentar: