Elsker, elsker ikke? Elsker! Først ville David Lynch gerne lave en fortsættelse af “Twin Peaks”, så blev han sur og gik sin vej. Nu skulle det være ganske sikkert: David Lynch laver mere “Twin Peaks”.

Se også: David Lynch forlader fortsættelse af “Twin Peaks”

David Lynch forlod ellers projektet efter uoverensstemmelser om økonomien til produktion og løn, men nu har selskabet Showtime angiveligt fundet en løsning, der kan godtages af Lynch. Han skriver på sin Twitter-profil:

”Kære Twitter-venner, rygterne er ikke, hvad de ser ud til….. Det sker!!! Igen. #TwinPeaks vender tilbage på @SHO_Network.”

Ifølge The Hollywood Reporter er de tidligere uenige parter endda blevet enige om, at fortsættelsen ikke kun skal løbe over de aftalte ni afsnit:

”Den her fandens gode kop kaffe fra Mark [Frost] og David [Lynch] kommer til at smage bedre end nogensinde,” siger præsidenten for Showtime, David Nevins, og fortsætter:

”Helt klart værd den ekstra bryggetid, og koppen bliver endda større, end vi forventede. David vil instruere det hele, hvilket vil blive på mere end de oprindelige ni timer, vi havde annonceret. Forberedelserne begynder nu!!

“Twin Peaks” vender tilbage i 2016.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 GustavE 7 år siden

Selvfølgelig. Man kunne ikke rigtig forestille sig, at hverken Showtime eller Lynch ville gå glip af mere Lynch-instrueret Twin Peaks!
Gravatar

#2 cain 7 år siden

Drop nu bare alt det skide drama og lav noget Twin Peaks. Og lad så være med at fucke det hele fulstændigt op som sæson 2.
Gravatar

#3 Nagash 7 år siden

Sæson 2 var da ikke fucked. Det er bare dig der ikke er kvik nok til at fatte den. Hehe.
Gravatar

#4 DaleCooper 7 år siden

Bedste nyhed i langt tid!!!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gravatar

#5 cain 7 år siden

Nagash (3) skrev:
Sæson 2 var da ikke fucked. Det er bare dig der ikke er kvik nok til at fatte den. Hehe.


Efter som Lynch og filkene der lavede serien selv synes de fuckede sæson 2 op vil jeg mene at det måske forholder sig sådan at dem der kan lide sæson 2 som regel ikke har set den.
Gravatar

#6 Nagash 7 år siden

Uden sæson to, fik vi jo ikke set Mulder i dametøj :-P

Men det var nu ganske ironisk ment. Selvfølgelig er sæson 2 fucked.
Gravatar

#7 nathue 7 år siden

Fucked på den gode måde!

Hvor sæson et primært er en who-dunnit med kant, så tager sæson to spadestikket dybere ned i hele mytologien bag Twin Peaks. Det er der alt det gode ligger. Og de sidste 4-5 episoder er sgu noget af det bedste TV der nogensinde er lavet. Jeg ELSKER sæson 2!
Gravatar

#8 MadMartigan 7 år siden

What #7 says!
I'm your huckleberry...
Gravatar

#9 Geekalot 7 år siden

Er 36 og kan simpelthen ikke huske hvad den serie gik ud på ud over den var noget syg ko logisk :) godt være man skulle se den igen, ikke helt huske om det er Netflix eller HBO der har den til at ligge.
Gravatar

#10 Mikkel Abel 7 år siden

9# Netflix it is.
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: