Warner Bros.-chefen Toby Emmerich indrømmer nu, at DC Films ganske enkelt skal til at lave bedre film.

De er kommet skidt fra start. DCEU-filmene fra “Man of Steel” og frem har ikke solgt i nærheden af de biograf-billetter, som tilsvarende sker hos Marvel Studios.

Bunden blev ramt med “Justice League”, der som den dyreste DCEU-film solgte dårligst. Det skal nu ændres:

”En eller anden sagde engang, at den bedste forretnings-strategi i filmverdenen er kvalitet. Og i en verden med Rotten Tomatoes og sociale medier, så er det blevet bevist – særligt med superheltefilm – at jo bedre en film desto bedre sælger den,” siger Warner Bros.-chef Toby Emmerich til EW.

Med den erkendelse har ledelsen hos Warner Bros. nu sat et nyt hold hos DC Films.

Ud er gået alle dem, der havde ansvaret for “Justice League”, og ind er i stedet kommet Walter Hamada – tidligere chef hos Warners succesfulde ‘Conjuring-verse’.

Netop erfaringerne fra succesen hos gyser-afdelingen tager Hamada med videre i sit nye arbejde med DC Films – læs mere om det her.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Mejse 8 måneder siden

lyder jo som et godt udgangspunkt :)
Gravatar

#2 Bachone 8 måneder siden

forhåbentlig ikke flere reboots, bare byg videre på det de er igang med og så bare gør det bedre.
JL synes jeg var ganske udemærket, men ok den skal jo gerne op på super fed.
Gravatar

#3 Miko86 8 måneder siden

det ku jeg godt have fortalt dem...ud over WW som jeg kun fandt ok så har resten været noget være lort
Gravatar

#4 Justin 8 måneder siden

Eller måske er det bare begrænset hvor mange superheltefilm folk gider at se
Gravatar

#5 Johnny42 8 måneder siden

Sagen handler jo ikke om at de skal lave bedre film, men at de skal lave film, der appellerer mere til masserne, og det er jo også et fair synspunkt at have. Det handler om at tjene penge. Men for mit vedkommende er jeg stået af DCEU og de seneste ugers nyheder får ikke mig til at vende tilbage.

DC Dark eller DC Black lyder interessant, hvor de med mindre budgetter kan fortælle interessante historier. Men DCEU, hvor det bare drejer sig om at tilfredsstille så mange som muligt, har jeg ingen interesse i.
Gravatar

#6 Mejse 8 måneder siden

#4 det er det jo tydeligvis ikke, da alle andre superhelte film tjener masser af penge :)
Gravatar

#7 Mejse 8 måneder siden

#5 altså man kan vel argumentere for at det at lave film der appellerer, mere til flere folk, også er at lave bedre film, da man laver film som flere vil se.....at andre så har en anden smag gør jo ikke deres smag bedre.

men er enig i at prøve at tilfredsstille alle er svært, deres helt store problem var jo som sådan heller ikke kvalitet, eller masserne, men at alt hele tiden blev ændret, så kan der kun komme rod i det hele, og så ender man med at gå i 16 forskellige retninger.
Gravatar

#8 Johnny42 8 måneder siden

#7 Filmserien Transformers har jo også tidligere appelleret bredt, i hvert fald i form a kanon box-office, men jeg ved ikke hvor mange der reelt set vil sige at det er gode film.

Jeg er dog positiv over for at de nu forsøger med 2 forskellige kategorier af film. DCEU der fortsætter den vej de er begyndt på, og så DC Dark/Black or whatever de kalder den, som forhåbentligt kan tilbyde noget andet. I kraft af et mindre budget, vil der også være mindre pres på, hvor meget de skal levere i box-office.
Gravatar

#9 Mejse 8 måneder siden

#8 tja er ret sikker på dem der bliver ved med at gå ind og se dem, vil sige de er underholdende som det mindste, og det er vel også en form for god ?

jep bliver interessant, men de bliver altså nød til at få styr på stumperne, og hvad de vil, før de begynder.

Skriv ny kommentar: