Han har medvirket i de to første DCEU-film som Superman. “Man of Steel” og “Batman v Superman” fik begge stor kritik fra anmelderne – nu giver Henry Cavill dem ret; “Wonder Woman” er vejen frem.

Se også: Kvindekamp: DC Films satser officielt på Oscar til “Wonder Woman”

For det er hverken Marvel eller anmeldernes skyld, at DCEU ikke har været en succes fra dag ét:

”Selv uden Marvel så ville vi kæmpe. Den stil, som DC gik efter, var et forsøg på at være anderledes og se tingene fra et lidt andet perspektiv, hvilket ikke nødvendigvis har virket,” siger Cavill til Collider.

Men med “Wonder Woman” har DC Films regnet den ud, mener Superman-skuespilleren. Fejlene fra Zack Snyders film er blevet rettet – nu står den på comeback:

”Det er endnu bedre at komme igen efter en fejltagelse eller en stilistisk fejl, fordi så virker det så meget desto mere stærkt. ‘Wonder Woman’ var det første skridt i den rigtige retning.”

DC Films får mulighed for at bevise sig selv igen allerede i næste uge, hvor de giver premiere til den femte DCEU-film, “Justice League”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Jo mere jeg hører om JL lige op til premieren, jo mindre lyst får jeg til at se den.

Hvis jeg ønsker at se en MCU film, så ser jeg en MCU film. Jrg har ikke set en MCU film i år, er så træt af det forudsigelige plot de inforståede jokes, og en svag skurk som skal nedlægges i slutningen af filmen.

Wonder Woman var ok lige op til tredje act. Den kunne dog godt have været væsentligt mørkere. Hvad er meningen med at snakke om krigens rædsler, hvis man ikke viser krigens rædsler, og når det ikke griber en, det lidt de så viste af dem.

Skriv ny kommentar: