I går blev det offentliggjort, at “The Force Awakens”-instruktøren J.J. Abrams overtager instruktørjobbet på “Star Wars: Episode IX”. Han erstatter Colin Trevorrow, der i sidste uge blev fyret. Angiveligt efter dårlig kemi med Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy. Det bytte får nu konsekvenser for udgivelsesplanen. “Episode IX” er nemlig udskudt til december 2019.

Se også: J.J. Abrams er ny “Star Wars: Episode IX”-instruktør

“Star Wars: Episode IX” var oprindeligt tiltænkt en premiere i maj 2019. Men de store udskiftninger i holdet bag kameraet betyder altså, at premieren bliver rykket til december 2019. Det skriver StarWars.com.

Det betyder, at J.J. Abrams kan se frem til voldsom konkurrence ved billetlugerne. “Wonder Woman 2” får nemlig premiere d. 12. december i 2019.

J.J. Abrams skal ikke kun instruere. Han skal også skrive manuskript i samarbejde med Chris Terrio, der tidligere har skrevet film som “Batman v Superman: Dawn of Justice” og “Justice League”.

“Star Wars: Episode IX” er altså nu sat til premiere d. 20. december i 2019.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Allerede da instruktørskiftet breakede i går, regnede jeg med at dette vill være den naturlige konsekvens. Det sidste vi har brug for er at der er et ufærdigt manuskript, som de begynder filmningen med, for at overholde en given deadline. Jeg har så heller aldrig været fan af maj premieren, i hvert fald ikke efter at have set frem til TFA gennem de kolde efterårs/vinter måneder.

Angående den "såkaldte" konkurrence, så tror jeg nok at vi i løbet af kort tid, måske ikke dage eller uger, men inden for de næste par måneder vil høre hvordan alle andre film, der har forhåbninger om at få et stort box-office regnskab, får travlt med at finde en anden premiere dato, som nok kommer til at ligge enten minimum 2 uger før episode IX eller 3-4 uger efter episode IX. Star Wars er et bæst, der sluger alt på sin vej. Jeg kan faktisk på nuværende tidspunkt se, at Frost 2 har premiere samme dag som IX, og den bliver helt sikkert rykket, da det ikke giver nogen mening for Disney at være i i konkurrence med sig selv.
Gravatar

#2 Troels-K 8 måneder siden

#1 Generelt enig i langt det meste du siger, men Frost 2 og Star Wars IX har meget forskelligt publikum, jeg tror ikke at de påvirker hinanden?
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 #2 Også værd at bemærke, at 'Avengers 4' (Disney) har premiere d. 4. maj i 2019.

Skriv ny kommentar: