Så står weekenden endelig for døren, og med den er det tid til at få slappet af og set en masse gode film og serier, hvad enten det betyder en tur i biffen eller afslapning foran fjernsynet med en god Blu-ray.

Biografsalens mørke byder i denne uge på Sacha Baron Cohens nye komedie, “Diktatoren”, som Filmz-anmelder Søren Ildved har tildelt hele fem flotte stjerner. Derudover viser “Gummi T” muskler, Channing Tatum skruer op for charmen i “Elsk mig igen”, John Cusack træder ned i Edgar Allen Poes sko i “The Raven”, og Marion Cotillard uddeller “Små hvide løgne”.

Skal du i biografen og se en eller flere af ugens nye biografpremierer, har du en god serie, du skal snuppe endnu et afsnit af, eller har du noget helt tredje, du skal opleve i weekenden? Klik i ‘Kommentarer’ herunder og fortæl os om dine weekendplaner!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Therien 11 år siden

Gensyn med The Watchmen ^^
Gravatar

#2 Hr. Nielsen 11 år siden

Først lige på job i små 26 timer, men er der energi nok, så ser jeg nok The Grey og så må vi se hvad der ellers falder i maskinen!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#3 Twister 11 år siden

Sidder i en hård eksamen i Visuel Kommunikation hvor min opgave tager udgangspunkt i filmen Play Time, så den skal jeg nok se lidt sporadisk i løbet af weekenden. Derudover håber jeg at jeg kan finde tid til at få set Peeping Tom på Blu-Ray, som danner udgangspunkt for min sidste eksamen dette semester! Glæder mig til at jeg skal se film, som jeg ikke skal skrive opgaver om igen. OH VACATION, COME TO ME!
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#4 Lehrmann 11 år siden

Champions League-finalen og Almodóvars La Piel que Habito - Huden jeg bor i.
Gravatar

#5 Brodersalsa 11 år siden

Det bliver nok til en enkelt eller to Alien film, så man er klar til Prometheus om ikke så længe! :)
Gravatar

#6 Richard Burton 11 år siden

Puha, ved det ikke. Skal lige have overstået en middag for naboerne her til aften og så vil jeg formentlig tygge Alien igennem igen imorgen og skrive anmeldelser igen. Måske Being John Malkovich.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#7 jenshansen1986 11 år siden

Hvis jeg får tid til det, så et smut i blockbuster og låne M:I-4 og Sherlock 2
Gravatar

#8 MOVIE1000 11 år siden

Overvejede Transformers trilogien, men har ik lige lyst. Så istedet bliver det nok Harry Potter, Tarzan, Grusomme mig 3D og hvis jeg kan nå det A Christmas carol 3D selvom det er ldit tidligt :P
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 kasperfmn 11 år siden

Her bliver det til et gensyn med den originale "Maniac" i anledningen af den nye trailer :-)
Gravatar

#10 skodfugl 11 år siden

The Devil inside...

- Skulle aldrig have set den på.. zzz. Droppede den efter en lille time, og ser nu standup i stedet for ;-)

Skriv ny kommentar: