Timothée Chalamet kan måske gøre krav på at være den største filmstjerne i verden lige nu efter hans sidste to film, Wonka og Dune: Del To blev mødt med både kritisk ros, og så let som det ville være for den unge skuespiller at hvile på laurbærrene, er han allerede tilbage på arbejde, denne gang for James Mangold, mens han påtager sig den formidable opgave at spille Bob Dylan i filmen ‘A Complete Unknown’, hvor de første billeder viser Chalamet i kostume som den legendariske folkemusiker i hans formative år.

Mangold har også fortalt at Timothée vil selv synge alle sangene i filmen.

Filmen vil også have Elle Fanning (The Great) som Dylans kæreste og kunstner, Sylvie Russo, og Edward Norton som Bob Seeger, da den begynder i 1965, hvor Dylan skiftede sin akustiske guitar ud med en elektrisk og bragte noget helt nyt til musikindustrien.

Chalamet har været tilknyttet projektet i over tre år, og efter en forsinkelse i dens startdato i august på grund af strejkerne, kom det længe ventede projekt endelig i gang tidligere på måneden. Filmen markerer også Mangolds tilbagevenden til biografgenren, efter at han opnåede betydelig anerkendelse med lanceringen af Ford v. Ferrari for 20th Century Fox i 2019.

‘A Complete Unknown’ har endnu ingen premiere dato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: