Ingenting er som man kender det i den mystiske verden, der udforskes “Strange World”.

Disney vender inden længe tilbage med en ny original animationsfortælling, og der er ikke blevet skruet ned for fantasien.

Den nye trailer til filmen drager inspiration fra filmhistoriens tidlige år, hvilket skaber en underholdende kontrast til historiens farverige, ukendte verden, der er fyldt med spændende og ubegribelige dyr og væsener. Til at udforske denne verden har vi Clade-klanen, en familie af legendariske opdagelsesrejsende, hvis forskelle truer med at vælte deres nyeste mission.

Jake Gyllenhaal står i spidsen for filmen som Searcher Clade, sønnen, der ikke ser sig selv som en opdagelsesrejsende, men som en landmand.

Udover “Prisoners”-skuespilleren er det eneste andet navn, der er blevet annonceret, Alan Tudyk.

Don Hall, der har været medinstruktør på Disney-film såsom “Big Hero 6” og “Raya and the Last Dragon”, står for første gang alene bag roret. Han har slået sig sammen med manuskriptforfatter Qui Nguyen, der også arbejdede på “Raya”.

Læs også: “Pixar har afsløret konceptkunst og premieredato til deres næste film ‘Elemental'”

“Strange World” er ikke den eneste Disney-film, der tager os med på rumrejse i år. “Toy Story”-spinoff-filmen “Lightyear” tager os nemlig med ud mod det uendelige univers den 16. juni.

“Strange World” får amerikansk premiere den 23. november i år. Vi har endnu ingen officiel dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: