Helt tilbage i oktober 2009 blev Bruce Willis bekræftet i rollen som Adam ‘Kane’ Marcus i filmatisering af det danskproducerede actionspil “Kane & Lynch: Dead Men”, som sidenhen fik følgeskab af Jamie Foxx i rollen som James Seth Lynch. Filmen endte dog aldrig med at blive til noget.

Se også: Første plakat til “Kane & Lynch” med Bruce Willis og Jamie Foxx.

“Kane & Lynch”, der stod til at skulle instrueres af stuntmand og second-unit-instruktør Simon Crane, ville i større omfang have fulgt spillets historie, som omhandler lejesoldaten Kane og den medicinpumpede psykopat Lynch, der sammen skal redde Kanes datter fra hans tidligere arbejdsgivere, organisationen The 7.

En ny udgave står nu i stedet til at blive sat i sving, og “Olympus Has Fallen”-stjernen Gerard Butler er indtil videre i forhandlinger til rollen som Kane, mens Vin Diesel er rygtet til at have fået tilbudt rollen som Lynch.

Der er samtidig en ny instruktør på projektet, F. Gary Gray, som Butler tidligere har arbejdet sammen med på “Nådeløs hævn” fra 2009. Bag manuskriptet står Skip Woods (“A Good Day to Die Hard”) i samarbejde med Kyle Ward (“Machete Kills”).

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 123456789 6 år siden

Just don't...
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 6 år siden

Jeg var moderat optimistisk indtil jeg læste "Skip Woods".
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 KasperBS 6 år siden

Robert Duvall og Billy Bob Thornton ville have været et fedt valg hvis ikke de var for gamle:(
Gravatar

#4 Strejferen 6 år siden

Jeg gad godt se Bryan Cranston som Lynch :-D men ikke Diesel, dog bedre en Foxx - Wtf.

Skriv ny kommentar: