En efterfølger til sidste års gyser-succes “Halloween” forventes ude i oktober næste år med Jamie Lee Curtis tilbage i hovedrollen.

Sidste år lykkedes det den Blumhouse-producerede “Halloween” at transformere et budget på 10 millioner dollars til en indtjening på 255 millioner dollars.

Derfor er det næppe overraskende, at en sequel til gyserfilmen nu meldes på vej, ifølge flere kilder som Collider har talt med.

Den skulle gerne udkomme den 16. oktober 2020, som også er en dato, hvor gyserproducenten Blumhouse officielt har planlagt en endnu unavngivet film.

Jamie Lee Curtis meldes samtidig tilbage i rollen som Laurie Strode, som hun har spillet flere gange siden den første “Halloween” i 1978.

Judy Greer og Andi Matichak forventes også tilbage som Lauries datter og barnebarn, men de aftaler er endnu ikke afsluttet helt.

Alt dette passer godt med en post-credit-teaser i sidste års “Halloween” og Blumhouses tidligere udtalelser, der lød på, at de vil lave op til 10 fortsættelser til “Halloween” – læs mere her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 JacobArdenela 4 år siden

Halloween 2018, gjorde desværre ikke så meget for mig. Synes ikke den var uhyggelig eller spændende som mange af de andre film i serien. Men vil da stadig se den nye når den kommer.
Hvis bare de os snart kunne lave en ny Nightmare on Elm Street med masser af Practical Effects, og en ny Fredag den 13.
Gravatar

#2 Eraz 4 år siden

#1

Jeg syntes det var en god "fortsættelse". Ja den var ikke perfekt, men atmosfæren ramte de spot on. Der var et underligt twist halvejs i filmen som jeg ikke brød mig om, men ellers vil jeg give den 8/10 :)
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Jeg håber der kommer lidt mere kød på Laurie Strodes barn og barnebarn i den næste.

Og hvis der introduceres sideplot så brug det til noget frem for at dræbe karaktererne efter 5 minutter.

Men alt i alt var den nye Halloween film nok den bedste slasher-film inden for det sidste årti, måske længere, så der er bestemt noget at arbejde videre med.
Gravatar

#4 The one is back 4 år siden

det er ikke noget komme efter mere

Skriv ny kommentar: