“Better Call Saul” viser en god måde at lave en prequel som “Black Widow” på, siger Kevin Feige.

Det er sparsomt med detaljer om den kommende “Black Widow”-solofilm, der forventes at være en prequel og som i øjeblikket er ved at blive optaget i blandt andet Norge – læs mere her.

Men i et interview med io9 fortæller Marvel Studios-chefen Kevin Feige om, hvad han mener, idéen med en sådan prequel er:

Der er altid en metode og at gøre tingene på en uventet måde, er noget, som vi synes er sjovt. Der er måder at lave prequels på, som er mindre informativ og svarer på spørgsmål, som man ikke nødvendigvis havde, og så er der måder at lave prequels, hvor man lærer alt muligt, som man ikke vidste før.

Et godt eksempel på en prequel i Feiges øjne kommer fra en “Breaking Bad”-spinoff-serie:

Jeg ser på ‘Better Call Saul’ som et fremragende eksempel på en prequel, der næsten står fuldstændig alene fra ‘Breaking Bad’, fordi den informerer dig omkring så mange ting, som du ikke vidste før,” siger Marvel-chefen.

Det lyder altså som om, at der stadig vil være overraskelser i “Black Widow”, selvom det efter alt at dømme er en prequel.

Ifølge Disneys tidligere afslørede plan, er den næste Marvel-film efter “Spider-Man: Far From Home” den 2. juli planlagt til maj 2020. Det kunne meget vel være her, at “Black Widow får premiere.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 år siden

Bliver spændende for ja, Black Widow var jo ikke med i alle kampe og i mange situationer var det lidt "øh hvad laver hun lige nu?"
Er rigtig glad for at det netop er Feige som er manden bag det hele. At der altid er en rød tråd(bortset fra Captain Marvel :P) igennem deres film.

Skriv ny kommentar: