Hele fire MCU-serier får premiere på Disney+ i løbet af 2021.

Det hele begyndte under sommerens Comic-Con, hvor Marvel-chef Kevin Feige præsenterede de fire MCU-serier “The Falcon and the Winter Soldier”, “WandaVision”, “Loki” og “Hawkeye” samt den animerede “What If?”.

De to førstnævnte får premiere på Disney Plus i løbet af 2020, mens de sidste tre efter planen får premiere i 2021.

Én måned senere kunne Marvel så under D23 Expo afsløre, at man også arbejdede på MCU-serierne “Ms. Marvel”, “She-Hulk” og “Moon Knight”. Uden premiere-tidspunkt.

Nu er det imidlertid blevet afsløret, at “Ms. Marvel” får premiere allerede til næste år – endda før “Hawkeye”.

Det skete under en Hasbro-præsentation ved New York Toy Fair, hvor legetøjs-fabrikanten afslørede en række nye action-dukker under navnet Marvel Legends.

Marvel Legends-legetøjet er blandt andet knyttet til fremtidige MCU-produktioner, hvilket blev afsløret med nedenstående infografik.

Her fremgår det, at “Ms. Marvel” får premiere i 2021, hvilket altså kom frem under en Hasbro-præsentation – og ikke fra Marvel selv.

Læs også ‘MCU-rolle for muslimske Ms. Marvel udvides – måske en del af “Captain Marvel 2”‘.

Det giver god mening, at “Ms. Marvel” får premiere i 2021, da det tyder på, at Kamala Khan også har en rolle at spille i “Captain Marvel 2”, der sandsynligvis får premiere i 2022.

BilledeVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MacGuffin 4 år siden

Bommert? Og Filmz hopper lige på et smart markedsførings-trick.
Gravatar

#2 The_Corrector 4 år siden

Jeg elsker når medier som Filmz er så naive at tro, at det var en bommert. Som MacGuffin selv nævner, har i nogensinde hørt om markedsførings-trick? Nej vent det har i ikke, for hvis i havde, så var artiklen aldrig blevet skrevet.
Gravatar

#3 FelixtheAvenger 4 år siden

I er naive. Det er ikke en bommert, men (som 1 og 2 skriver) et markedsføringstrick. Har I aldrig hørt om det?
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: