Når “Mad Max: Fury Road” premiereåbner på torsdag, så bliver det med Tom Hardy i titelrollen som afløser for Mel Gibson, der var Mad Max i 80’er-versionerne. Men oprindeligt var det meningen, at det var Heath Ledger, som skulle have været den gale max i remaket.

Se også: Ny “Mad Max”-trailer ligner Paris-Dakar-rally på speed

Det fortæller instruktør George Miller til The Telegraph. Tilbage i 2006 mødtes Miller således med Ledger for at hverve ham til rollen. Ledger var vild med idéen, så de aftalte, at de skulle påbegynde filmen, efter at Heath Ledger var færdig med indspilningerne som Jokeren i “The Dark Knight”. Heath Ledger døde imidlertid kort tid efter, så Miller måtte finde en anden Max.

Valget faldt på Tom Hardy, som Miller fik øje på i Nicolas Winding Refns “Bronson”. Mel Gibson selv godkendte endeligt Hardy som sin efterfølger – om to dage ved vi, om det var det rigtige valg.

“Mad Max: Fury Road” får dansk premiere den 14. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Den fede 8 år siden

"om to dage ved vi, om det var det rigtige valg."

Det kan jeg så afsløre, at han er. Og filmen er intet mindre end fantastisk. Og unik. Og til jer kære Mad Max-fans: I kommer til sprænges af glæde. Dette er den film, I drømte om.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Ved ikke om jeg er gammeldags men har nu sådan det kun er Mell Gibson der er Mad max :), selvfølgelig være man bliver overrasket på den gode måde.
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Uhhh glæder mig til Lørdag...
Gravatar

#4 Pingvin 8 år siden

Den fede - du har lige overtalt mig til at hoppe i bio og se den :)
Gravatar

#5 Driver 8 år siden

Taget i betragtning af, at George Millers Justice League projekt blev skrinlagt og dette projekt var i et flerårigt limbo, så jeg er kun glad for, at vi faktisk får en ny Mad Max film, selvom der skulle gå 30 år før vi endelig ser ham tilbage. Hardy virker som et godt valg til at videreføre Mel Gibsons ikoniske rolle nu, hvor Heath Ledger desværre aldrig fik mulighed for det. :(

Der har indtil videre været overvældende mange positive anmeldelser, så jeg glæder mig enormt, selvom så mange positive anmeldelser ofte kan sætte ens forventninger for højt op. Men så igen, det er George Miller vi har med at gøre, han nailer den - i 7'ende gear.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 stokkeprygl 8 år siden

Heath Ledger har ihvertfald bevist at han kan spille skør :-)
Gravatar

#7 Salene 8 år siden

#1 håber du har ret champ.
Gravatar

#8 Kaversmed 8 år siden

#1 Ved ikke helt hvorfor, men du fik altså også mig ombord på hype-toget. :D Har bestilt billetter til Imperial på fredag.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#9 Den fede 8 år siden

#4, #7, #8

Godt at høre de herrer. Og strap in - you're in for one hell of a ride!

Skriv ny kommentar: