Der sælges stadig fysiske film til hjemmebiografen på DVD og Blu-Ray. Og selv om Peter Jackson har indrømmet, at han ikke anede, hvad han lavede, da han lavede de tre “Hobbitten”-film, så er det trilogiens sidste film, der er årets bestseller til hjemmebiografen.

Se også: Årets Filmz: Her er de mest læste anmeldelser i 2015

“Hobbitten: Femhæreslaget” følges skarp til dørs af husmoderpornofilmen “Fifty Shades of Grey”, der ligesom bogserien har solgt rigtig godt.

Den store overraskelse på top 10-listen over det danske salg til hjemmebiografen er, at gode, gamle “Matador” stadig sælger her over 30 år efter, den første gang blev vist på dansk tv. Imponerende!

Her er årets top 10 bedst sælgende film til hjemmebiografen:

1. “Hobbitten: Femhæreslaget
2. “Fifty Shades of Grey
3. “Fasandræberne
4. “Big Hero 6
5. “Matador
6. “Inderst inde
7. “Jurassic World
8. “Fast & Furious 7
9. “Sommeren ’92
10. “Minions

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 MystiskeMox 6 år siden

Nagash, min kommentar var til indlæg nr. 1.

jeg har ikke kommenteret på nogen effekter.

Gravatar

#12 MystiskeMox 6 år siden

Dobbeltindlæg, kan ikke slette det.
Gravatar

#13 Nagash 6 år siden

Der er vi så ikke enige. Legolas gjorde bestemt overdrevne ting i Ringenes Herre. Men manden er jo elv og kan en masse magiske ting. Så det i sig selv, er der jo ikke noget i. Nej, det er udførslen af de effekter, der går galt for mig. Det ser fjollet ud og fysikken ser helt underlig ud. Især når han træder på det føromtalte sten. Jeg skal gerne indrømme, at det er omkring 2 år siden jeg så Ringenes Herre trilogien sidst, men jeg husker slet ingen effekter, som er så ringe udført som den scene i Hobbitten.

Og når det så er sagt, så er man nok også tilbøjelig til at tilgive små effektfejl i Ringenes Herre, da serien trods alt er godt 10 år ældre. 10 år i CGI verdenen er trods alt MEGET, når teknologierne først rigtig tog fart ved Jurassic Park, som kun er godt 20 år gammel.
Gravatar

#14 Hive 6 år siden

Prøv at gense eksempelvis scenen, hvor Legolas danser rundt på de store elefant-tingester...
Gravatar

#15 Nagash 6 år siden

Jep, og den er ikke nær så slem som scenen, hvor han danser på de faldende sten. Og igen, elefant-scenen er også 10 år ældre.
Bestemt har den gamle trilogi sine CGI-fejl, men denne trilogi, har bare nogle, som er endnu værre.
Gravatar

#16 bumbum 6 år siden

Nagash (9) skrev:
#6 og #8 - Nu nyder jeg skam fint Hobbitten trilogien, så det er nu ikke fordi jeg har en snobbet smag. Men at sige at Hobbitten havde de vildeste effekter, er altså en sandhed med modifikationer. Det er især effekterne omkring Legolas som er helt tossede. Den jeg linker til, hvor han går op af faldende sten fra broen og i 2'eren hvor de kæmper på floden, hvor har "snowboarder" på et skjold og danser rundt på tønderne, er i hvert fald pragteksempler på dårlige effekter. Og det er ekstra kritisk, når WETA jo ellers, sammen med ILM, er et af det firmaer, som virkelig kan lave sindssyg flotte effekter.


Personligt finder jeg netop disse effekter enormt flotte, så jeg kan ikke på nogen måde tilslutte mig udsagnet om, at de skulle være "pragteksempler på dårlige effekter". Hvis det havde været meningen, at de skulle ligne et stykke socialrealistisk virkelighed fra den grå hverdag, ville jeg være enig i, at de var dårlige. Men eftersom de er tænkt som nogle fantastiske, over-the-top action-elementer i et udpræget fantasy-univers, passer de perfekt ind i Hobbit-filmene.

Skriv ny kommentar: