Der sælges stadig fysiske film til hjemmebiografen på DVD og Blu-Ray. Og selv om Peter Jackson har indrømmet, at han ikke anede, hvad han lavede, da han lavede de tre “Hobbitten”-film, så er det trilogiens sidste film, der er årets bestseller til hjemmebiografen.

Se også: Årets Filmz: Her er de mest læste anmeldelser i 2015

“Hobbitten: Femhæreslaget” følges skarp til dørs af husmoderpornofilmen “Fifty Shades of Grey”, der ligesom bogserien har solgt rigtig godt.

Den store overraskelse på top 10-listen over det danske salg til hjemmebiografen er, at gode, gamle “Matador” stadig sælger her over 30 år efter, den første gang blev vist på dansk tv. Imponerende!

Her er årets top 10 bedst sælgende film til hjemmebiografen:

1. “Hobbitten: Femhæreslaget
2. “Fifty Shades of Grey
3. “Fasandræberne
4. “Big Hero 6
5. “Matador
6. “Inderst inde
7. “Jurassic World
8. “Fast & Furious 7
9. “Sommeren ’92
10. “Minions

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 ReignHeart 7 år siden

Hobbitten: Femhæresmakværket som nr 1!

Fifty Shades of Shit som nr 2!

Jurassic crap som nr 7!

Man må da sige at den danske smag for film, er lige så elendig som det danske talent for at producer film, men det giver da også mening for hvorfor danske film bliver lavet så elendigt, når det er den form for film, der er mest efterspurgt i Danmark. Må kræften være med os alle ;)
Gravatar

#2 Thomas Jensen 7 år siden

Altså den første Hobbit film var meget go, dog stadig for meget computereffekt. Men den var go til at skabe en stemning. Det gik så langsomt ned af bakke med 2 og crashede med den 3

Gravatar

#3 Hive 7 år siden

Stop nu med filmsnobberiet. Hobbitten 3 var en ganske habil blockbuster med flotte effekter og god underholdning til hele familien. Naturligvis blev den da nr. 1, den rammer simpelthen utroligt bredt og befinder sig efter Ringenes Herre trilogien solidt i folks bevidsthed. Og hvis man har set de 2 første Hobbitten film (og sikkert også de 3 Ringenes Herre film), ja så snupper man da også 3'eren med. Fuld forståelig førsteplads.

I øvrigt forstår jeg slet ikke kritikken af Jurassic World, som overraskede mig selv meget positivt. Indtil videre er den årets filmoplevelse for mig (dog har jeg endnu til gode at se Mad Max). God, solid underholdning hvor man på intet tidspunkt keder sig. En klassisk blockbuster.
Gravatar

#4 Peteryde 7 år siden

Hobbinitten :/ Ville så meget og dog ikke kunne.
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

#3 - Ja sgu da. SÅ gode effekter. Det ser helt ægte ud:
Gravatar

#6 bumbum 7 år siden

Nagash (5) skrev:
#3 - Ja sgu da. SÅ gode effekter. Det ser helt ægte ud:


Din negative, sarkastiske holdning deles ikke af BAFTA og Visual Effects Society, som nominerede de tre Hobbit-film for Årets Bedste Visuelle Effekter. Og AMPAS nominerede de to første Hobbit-film i samme kategori.

Men det er da meget muligt, at ingen af alle disse folk ved noget om filmkvalitet ...
Gravatar

#7 bumbum 7 år siden

Peteryde (4) skrev:
Hobbinitten :/ Ville så meget og dog ikke kunne.


Jeg vil nu sige, at den kunne ekstremt meget mere end nogen (mig selv inklusiv) havde forventet.
Gravatar

#8 MystiskeMox 7 år siden

Det er sjovt gang på gang at se som nogle de mener de kan dømme over hvad der er god smag og hvad der er knap så god smag på alles vegne. Der er ikke alle der går op i at film skal bruge spændende kunsteriske vinkler og andet filmsnobberi. Nok nærmere de færreste.

Sjovt nok ser man ofte dette komme til udtryk, hvis folk kan lide de store blockbustere og ikke de små kunsteriske film, som kun få gider spendere penge på, men som får priser og noget så gode karakterer af de få som gider se dem og spendere penge på dem.

Hobbitten og Matador er de eneste jeg vil spendere penge på fra listen til hjemmekøb, men vil andre spendere penge på de andre film så er det jo bare fordi de har en anden smag og heldigvis for det.

Må kraften være med os alle..... ;)
Gravatar

#9 Nagash 7 år siden

#6 og #8 - Nu nyder jeg skam fint Hobbitten trilogien, så det er nu ikke fordi jeg har en snobbet smag. Men at sige at Hobbitten havde de vildeste effekter, er altså en sandhed med modifikationer. Det er især effekterne omkring Legolas som er helt tossede. Den jeg linker til, hvor han går op af faldende sten fra broen og i 2'eren hvor de kæmper på floden, hvor har "snowboarder" på et skjold og danser rundt på tønderne, er i hvert fald pragteksempler på dårlige effekter. Og det er ekstra kritisk, når WETA jo ellers, sammen med ILM, er et af det firmaer, som virkelig kan lave sindssyg flotte effekter.
Gravatar

#10 Hive 7 år siden

#9

Ringenes Herre havde da lignende fjollede og ikke altid velfungerende effekter (også ofte involverende Legolas) - men det hører man aldrig folk brokke sig over.

Skriv ny kommentar: