Den første “Hostel” fra 2006 var en kæmpe succes, der med et budget på under 5 mio. dollars omsatte for 80 mio. dollars på verdensplan. Selvom fortsættelsen “Hostel: Part II” ikke var en lige så stor succes, er den tredje film i den splatterfyldte serie nu officielt blevet annonceret.

Filmen, der ikke overraskende får titlen “Hostel: Part III”, vil dog ikke umiddelbart have nogen forbindelse til de to første film, men vil derimod rykke de grusomme drab væk fra Østeuropa og til Las Vegas i stedet.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Hostel”.

Optagelserne til filmen går efter planen i gang til august, hvor Scott Spiegel (“From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money”) vil være at finde bag kameraet.

“Hostel”-instruktøren Eli Roth, der ellers tidligere nægtede at have noget som helst at gøre med en tredje film, er også bekræftet tilbage i rollen som producer.

Det forventes desuden, at “Hostel: Part III” vil springe biograferne over og udkomme direkte på dvd.

Klik her for at se traileren til den første “Hostel”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 jesper p. 11 år siden

Er de første to noget værd? Er Eli Roth i det hele taget noget værd?
http://sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#2 Kaversmed 11 år siden

Jeg var nu rimelig underholdt af 1'eren.. det er en af de der guilty pleasures man er lidt flov over at indrømme, men 2'eren var da en værre omgang. Kan ikke se hvad der skulle være godt ved en 3'er. Drop det nu bare.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 MOVIE1000 11 år siden

Fint nok der kommer en del 3, men ser gerne en afslutning om det kommer i del 3 eller senere er jeg ligeglad med bare der snart kommer en afslutning.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Silver666 11 år siden

Hvis du kan lide Saw filmene?
er Hostel nok også noget for dig :-)
Det er volds totur.
Jeg syntes personligt begge film serier er fede :-)
Gravatar

#5 MOVIE1000 11 år siden

#4 tror du jeg kan lide Saw filmene pga af deres tortur scener? Hostel kan man ikke lave meget mere om, det er folk helst turister der bliver kidnappet. Dog overraskede 2eren mig pga af en anden synsvinkel, men så igen skal de lave en 3. synsvinkel hvis det skal være interessant at se, for de del 1 og 2 føles ret langtrukket, og er nem at forudsige. Og Jeg synes ikke man kan samligne Saw og Hostel, kun hvis man er til den genre.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 jesper p. 11 år siden

#4 Om jeg kan lide 'Saw'... der er jo ikke meget kød på, men jeg har alligevel slugt de første fem råt. Jeg tror dog ikke, jeg ligefrem kunne lide det... er det ikke hele pointen;)

Men det lyder til, 'Hostel' ryger ned i indkøbskurven næste gang jeg er i byen.
http://sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#7 krille 11 år siden

Kan godt lide den første hostel. Nr 2 har sine momenter, men er bare lavet for pengenes skyld. Desuden en lille ting. Linket til traileren til den første hostel er ikke rigtig. Linket åbner for traileren til One missed call.
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption
Gravatar

#8 Kiksmann 11 år siden

Hostel var en mega skuffelse, derfor fik jeg ikke set 2'eren. Jeg var meget overrasket over Cabinfever, som jeg syntes var fed. At se der kommer en 3'ere er ikke lige det der ryster min hverdag, så hellere stå i kø efter dårligt kød i Super best.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#9 Bardoboy 11 år siden

Jeg blev da underholdt af 1'ern, men selve historien haltede og vil ikke sige Hostel og Saw kan sammenlignes, eller hvis man så gør, så får hostel en 02 og saw-serien 12

Vil nu stadig gerne se 2'ern af hostel, men har endnu ik fundet en jeg kunne låne dem af.
Gravatar

#10 Lars.dk 11 år siden

Så den første Hostel og der var da nogle frække piger med....er der det i nr2?
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: