Meget kan man sige om “Avatar”, men ligefrem at kalde dens brug af 3D konservativ vil nok kun de færreste gøre. Filmen, der blev belønnet med en Oscar for ‘Bedste fotografering’ og ‘Bedste visuelle effekter’, var nemlig med til at sætte nye standarder inden for 3D-fotografering.

Se også: Filmz mener: 3D-film skal ses i 3D

Konservativ er dog ikke desto mindre, hvad filmens instruktør, James Cameron, i et nyt interview kalder “Avatar”. Den Oscar-belønnede instruktør udtaler, at han retrospektivt ikke synes, han havde nok dybde i sit billede. Det er derfor noget, han planlægger at rette op på med den kommende “Avatar”-efterfølger. Til sit forsvar påpeger Cmaeron dog, at “Avatar” var det første forsøg med en tre timers film i 3D, og at han ikke vidste, hvordan publikum ville reagere på at se 3D i så lang tid.

I interviewet roser “Titanic”-instruktøren også instruktører som Martin Scorsese, Ang Lee og Alfonso Cuarón, der med henholdsvis “Hugo”, Life of Pi” og “Gravity” ifølge Cameron formåede at benytte 3D-teknologien som en kunstform. Cameron mener nemlig ikke, at de postkonverterede 3D-film føles ‘rigtigt’.

Hvorvidt “Avatar 2” vil føles rigtigt, får vi først mulighed for at vurdere i år 2016, når den længe ventede opfølger får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Michael Andersen 8 år siden

Riqon (10) skrev:
om vi nu skal forvente at få objekter i hovedet.


I nyheden giver han i hvert fald udtryk for det modsatte:

"I'm going to open up my depth more on the Avatar sequels."
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#12 Jack Slater 8 år siden

Jeg ville være mere tryg, hvis han beskrev hvordan historien ville blive bedre.
Gravatar

#13 Fredag 8 år siden

#12 Puh, må ikke være fedt at gå rundt og være utryg:-/

Skriv ny kommentar: