Instruktøren Ridley Scott er for tiden i gang med at gøre “Prometheus” færdig, samtidig med at han arbejder på at få sin næste film, krimi-thrilleren “The Counselor”, klar, der har Michael Fassbender i den mandlige hovedrolle.

Se også: Bekræftet: Ridley Scott instruerer “The Counselor” med Michael Fassbender.

Rollelisten lader til hurtigt at blive udfyldt, da både Natalie Portman, Javier Bardem og Jeremy Renner alle er i forhandlinger om roller i filmen – hvor der i Bardem og Renners tilfælde er tale om den samme rolle som filmens skurk. Bardem skulle dog indtil videre være førstevalget.

Fassbender vil i filmen spille en respekteret advokat, der leder efter en måde at tjene hurtige penge på. Han vælger derfor at stikke snuden i de mexikanske kartellers narkotikahandel – en beslutning, han senere kommer til at fortryde.

Hvis Bardem får rollen, skal han spille Reiner, en af Fassbenders bekendte, der får ham lokket ned i narko-underverdenen. Portman er i forhandlinger om rollen som Laura, Fassbenders kæreste.

Intet er dog sikkert endnu, da Bardem stadig er i gang med at optage James Bond-filmen “Skyfall”. Hvis han dog går hen og får rollen, vil det være hans anden gang som skurk i en film fra forfatteren Cormac McCarthy, der har skrevet “No Country for Old Men” og også står bag manuskriptet til “The Counselor”.

Optagelserne til “The Counselor” går i gang i begyndelsen af maj.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lehrmann 10 år siden

Så har Scott penge til det dyreste slik.
Gravatar

#2 Kaversmed 10 år siden

Klart Bardem over Renner.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Richard Burton 10 år siden

Kom så Sir Ridley. Giv den fuld skrue i dit livs efterår og slut af med ligeså meget bravour, som da du entrerede scenen.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 Kruse 10 år siden

Fassbender, Portman og Bardem i en Ridley Scott-film med manuskript af Cormac McCarthy. JA TAK :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 MMB 10 år siden

Ærgerligt, at Daniel Day-Lewis ikke gad være med i filmen. :)
Men godt cast ellers.

Skriv ny kommentar: