Instruktøren Joe Johnston, der snart er aktuel med Marvel-filmen “Captain America: The First Avenger”, undskylder nu for “The Wolfman”, som fik hug af anmelderne og kun omsatte for det halve af dens budget.

Selvom Johnston blev hyret kun tre uger inden, optagelserne gik i gang, fordi instruktøren Mark Romanek (“One Hour Photo”) havde forladt projektet, tager Johnston det fulde ansvar for filmen og indrømmer, at han kun hoppede om bord på projektet for pengenes skyld.

Se også: De danske anmeldere om “The Wolfman”: En tam varulv.

Instruktøren fortæller, at det er ”det eneste tidspunkt i min karriere, hvor jeg har ladet penge påvirke mit valg” og beskriver produktionen som ”et hullet skib uden styring midt i en orkan, der led under dårlige beslutninger og skænderier…”

I forhold til de kun tre ugers forberedelse til “The Wolfman” fortæller Johnston, at han havde 30 uger til at gøre sig klar til “Captain America: The First Avenger”.

Klik her for at se Filmz’ eksklusive “The Wolfman”-interview med Benicio Del Toro og Emily Blunt.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Movie Lover 12 år siden

No Shit! Det var sgu virkelig en flopper i den grad. Jeg fortryder stadig den dag jeg gav 40 kr. væk, for at leje den, men samtidig trøster jeg mig selv med at det nok var en godt ting at jeg ikke gik ind og så den i biffen, og derved havde givet det dobbelte for den, mindst.
Gravatar

#2 Riqon 12 år siden

Har han sagt undskyld for Jurassic Park III endnu?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Babo Rises 12 år siden

Hmm! Jeg fandt da filmen ganske underholdende og stemningsfuld, og klart hans bedste film, men det siger jo ikke så meget. Hidalgo, Jumanji og JP3 var de mere fesne.
Gravatar

#4 Kaversmed 12 år siden

#2 Haha skulle lige til at skrive det samme.. FY FØJ! :D

Synes faktisk "The Wolfman" startede godt. Især de første små 30 minutter fandt jeg ganske fornuftige, men for satan hvor gik det så også galt. Længe siden jeg har krummet tæer så meget som jeg gjorde over den virkeligt forhastede slutning.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Dragon_Claw 12 år siden

Joe har intet at undskylde for.

Jeg syntes at The Wolfman var en spændende film med smukke kulisser, god fotografering, udmærket skuespil & så bærer den sin R rating med stolthed. Hvor mange store Hollywood produktioner har nosserne til det nu om dage?

Mit eneste rigtig problem med filmen var, at den brugte for mange hurtige & billige chok momenter, såsom den dobbelte drømme sekvens. En historie som denne (med sine kulisser) tigger jo efter langsomme men ubehagelige opbygninger til payoff. Så det var ret ærgerligt, at man ikke gik i den retning.

Og det her med at Joe gjorde det for pengenes skyld... Ja selvfølgelig, det kaldes jo at arbejde.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 IK 12 år siden

Babo Rises (3) skrev:
Hmm! Jeg fandt da filmen ganske underholdende og stemningsfuld, og klart hans bedste film, men det siger jo ikke så meget. Hidalgo, Jumanji og JP3 var de mere fesne.


Hidalgo havde animerede Leoparder.. Haha! Ellers er jeg ret enig med dig(igen). Den havde en fed stemning, make-up osv. Slutningen var lidt skuffende. Der blev det lidt tydeligt at det var dukker/kostumer de brugte.
Gravatar

#7 David Munch 12 år siden

JP3 var da bedre end JP2.. :P

Men det minder mig om at jeg ikke har set den her film endnu.. Men sætter forventningerne lavt, så jeg ikke bliver skuffet alt for meget..
Gravatar

#8 Lars.dk 12 år siden

Syntes nu Wolfman var rigtig god.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#9 Jach 12 år siden

Synes også Wolfman var en god gysere, specielt når de seneste har været dårlige genindspilninger og SAW.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#10 Batsy 12 år siden

7# Enig, så han har intet at undskylde for angående Jurrasic Park III
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: