Fra at være en anmelder-darling med indie-hits som “Clerks” og “Chasing Amy” har Kevin Smith i de seneste år haft et noget mere anstrengt forhold til filmkritikere – ikke mindst som følge af den negative modtagelse af hans seneste film “Zack and Miri Make a Porno” og især “Cop Out”.

Se også: Kevin Smith forsvarer “Cop Out” mod dårlige anmeldelser.

Smith har derfor besluttet, at hans næste film, “Red State”, ikke skal vises for anmelderne før premieren. Men det stopper ikke der – Smith skriver på sin blog, at han heller ikke har i sinde at give et eneste interview til pressen i forbindelse med filmen.

I stedet vil instruktøren lave et presse-kit med mundtligt og skriftligt materiale, som verdenspressen kan få lov til at benytte sig af.

Se også: Kevin Smith: Jeg er færdig som instruktør.

Om Smiths seneste stunt er tåbeligt eller genialt skal være usagt, men det vil sandsynligvis ikke blive nemmere at sælge filmen til en distributør, når Smith nægter at promovere den.

“Red State” vil få premiere på Sundance Film Festival i næste måned, hvor Smith har planlagt, at interesserede distributører – ligesom på et hestemarked – skal byde på filmen offentligt med et publikum. Desuden vil Smith ikke udsende en fuld trailer til filmen.

Se også: Teaser-trailer til Kevin Smiths thriller “Red State”.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 MakeItMonkey 12 år siden

Det sq helt fint med mig!
Gravatar

#12 Kruse 12 år siden

Men det stopper ikke der - Smith skriver på sin blog, at han heller ikke har i sinde at give et eneste interview til pressen i forbindelse med filmen.


Jeg kan nu heller ikke se den store pointe i at han skal give en masse interviews til pressen, så det kan da godt være at det ikke er spild af tid. Dem som vil være interesseret i at læse et interview med Kevin Smith må jo være dem som i forvejen er Kevin Smith-fans, og som jo nok kommer til at høre Kevin Smith fortælle en masse om Red State, bare ikke til pressen, men igennem The Smodcast Network. Det publikum er jo i forvejen sikret. Når de derimod prøver at fange interessen fra andre end Kevin Smith-fans, men som kunne være et muligt publikum til filmen, så er det formentlig mere fornuftigt med interviews fra skuespillerne, da det store publikum normalt er mere interesseret i at høre fra skuespillerne og ikke instruktøren.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#13 DarkLight 12 år siden

Han har gang i en lang forklaring på Twitter lige nu.

http://twitter.com/#!/ThatKevinSmith
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#14 Ruive05 12 år siden

Og lige nu er han ved at invitere filmsites til screening hos ham.. kom frisk Filmz
Gravatar

#15 Bates 12 år siden

Jeg skulle da ikke sige mig fra, at komme forbi og se hans film og ryge en bønne med ham.

Han virker som "en af dem" man gerne ville ryge en fredspibe med. :)

Skriv ny kommentar: