Grand Admiral Thrawn er muligvis ny skurk i “Star Wars: Episode IX”. 

Der kan blive 1-2-3 skurke i “Episode IX”. For Domhnall Gleesons General Hux og Adam Drivers Kylo Ren får muligvis selskab af selveste Grand Admiral Thrawn.

Thrawn har været en flittig gæst som skurk i tegneserier og romaner under “Star Wars Legends”, men blev gjort til canon for et par år siden i “Star Wars Rebels”-serien, hvor danske Lars Mikkelsen lagde stemme til den blå “Star Wars”-skurk – se traileren til den sæson af “Rebels” her.

Men det bliver næppe Lars Mikkelsen, der gentager rollen som Thrawn, hvis altså rygtet taler sandt.

Det er MovieWeb, der skriver, at koncept-tegninger og cast-beskrivelser har afsløret, at Thrawn sandsynligvis medvirker i “Episode IX” – indtil videre under dæknavnet Zander.

Rollen spilles muligvis af “Logan”-skuespilleren Richard E. Grant, som er blevet annonceret i en endnu ukendt rolle – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 20. december i 2019.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Inn0c 2 år siden

Ved ikke om jeg har lyst til at se Thrawn i en rigtig film, men jeg kan godt se at de har et problem på skurkefronten med den næste film. Flere er døde og Hux blev jo pludselig reduceret til en komisk karakter, så han kan næppe fungere som antagonist i et sideplot, Kylo Ren må være forbeholdt Rey, så de mangler en eller to som Finn og Poe kan tage sig af.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Jeg vil håbe, at general Armitage Hux gør et comeback i IX, jeg kunne godt lide ham i VII, hvor han var kold og rolig og en modsætning til den følelsesmæssigt uligevægtige Kylo Ren. Det blev så ødelagt i VIII, men jeg håber ikke at han bliver kørt ud på et sidespor, men måske selv forsøger at overtage magten i The First Order.

Med Thrawn ved jeg ikke, hvis man bare ser ham dukke op og blive besejret, hvad er så meningen med det? Det jeg ønsker at se med ham, er hvor han sætter en af sine storstilede taktiske planer i gang, og hvor han knuser modstanden. Jeg synes det var nærmest ligegyldigt, hvordan han blev brugt i Rebels, så hvis det skulle ske igen, ved jeg ikke hvordan jeg har det med. I Thrawn trilogien var hans plan jo lige ved at lykkedes. Det eneste der satte en stopper for det var at han blev snigmyrdet af en af sine egne.
Gravatar

#3 The one is back 2 år siden

Richard E. Grant some admiral thrawn?
Gravatar

#4 Krurri 2 år siden

Håber de bruger Lars Mikkelsen til rollen. Selv hvis de maler ham blå istedet for at bruge cgi kunne han ligne meget godt og stadig ha den samme stemme. synes han gjorde et super job i rebels
Gravatar

#5 Mads47 2 år siden

Krurri (4) skrev:
Håber de bruger Lars Mikkelsen til rollen. Selv hvis de maler ham blå istedet for at bruge cgi kunne han ligne meget godt og stadig ha den samme stemme. synes han gjorde et super job i rebels


Tvivler virkelig på at de ville bruge ham i en live action udgave, men jeg så også helst Hr. Mikkelsen som gentage rollen som Thrawn. Synes han stemme er perfekt og hans udseende med lidt proteser kunne være fedt at se. Dog tror jeg bare ikke de vælger ham til rollen.
Gravatar

#6 nwinther 2 år siden

En adaptering af Thrawn-triologien havde vel været alle fanboys' håb, fordi den er velskrevet og godt fundet på. Det ville have været let at skrive Luke og Leia ud (eller ændre deres roller), og man kunne samtidig have fundet plads til en masse "nye" designs samt bibeholdt en række "nods" til det oprindelige univers (Vaders status hos Noghri'erne til eksempel).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: