Officielle detaljer omkring den kommende “Star Wars: Episode VII” har været sparsomme, mens der ugentligt sættes nye rygter i gang. Nu kan instruktør J.J. Abrams dog selv bekræfte, at manuskriptet er skrevet færdigt.

Se også: ”Warcraft” rykker til 2016 for at undgå “Star Wars: Episode VII”.

Det originale manuskript, som er skrevet af Michael Arndt (“Little Miss Sunshine”, “Toy Story 3”), var allerede færdigt sidste år, men endte med at blive droppet, da Abrams ikke var tilfreds med det, hvorfor han besluttede sig for at omskrive det sammen med Lawrence Kasdan (“Star Wars: Episode V – Imperiet slår igen”, “Star Wars: Episode VI – Jedi-ridderen vender tilbage”).

Ingen detaljer om manuskriptets indhold er endnu afsløret, men det har bl.a. været rygtet, at fokus i Arndts manuskript mest af alt var på efterkommerne af den originale rollebesætning, mens Abrams’ udgave mere vil fokusere på Han Solo, Luke Skywalker og Prinsesse Leia end deres børn, som derefter vil få større roller i de efterfølgende film.

Abrams kan desuden bekræfte tidligere rygter om, at “Breaking Bad”-stjernen Jesse Plemons har været til samtaler om en rolle i filmen.

“Star Wars: Episode VII” fortsætter stjernekrigen i amerikanske biografer den 18. december 2015. En dansk dato er endnu ikke fastsat.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Jeg har fået fingre i det. Jeg har lovet ikke at sige for meget, men jeg kan dog godt droppe et par stikord for hovedtemaet:
Jar Jar, Ewoks og Midichlorians
Doctor Last Warning
Gravatar

#2 X&O 10 år siden

Jeg har fået fat i første side:

A Long time ago in a galaxy far, far away....
Gravatar

#3 Brasmuss 10 år siden

Den nyhed er 3 dage gammel, i falder af på den :)
Gravatar

#4 David Munch 10 år siden

Jeg så hellere at hovedpersonerne fra de foregående film røg i baggrunden, så vi kan få Star Wars til en ny generation..
Gravatar

#5 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Doctor Last Warning
Gravatar

#6 Christo 10 år siden

Fuldstændig enig med #4. Havde håbet på en udvidelse af universet, ikke med en gengivelse af episode 4-6, og så uden Darth vader...
Gravatar

#7 MaXer 10 år siden

#4 + #6 Star Wars til en ny generation, det fik vi da med I-III. Jeg synes det er fint at de gør som jeg har hørt, som er at de originale er i forgrunden i VII, men skubbes i baggrunden senere så man i IX får denne omgangs nye generation.
Gravatar

#8 daneimp 10 år siden

Enig med #7! Det er Luke, Leia og Han vi kender, elsker og vil se uddele nogle tæsk! :)
Gravatar

#9 ThomasElbo 10 år siden

Christo (6) skrev:
Fuldstændig enig med #4. Havde håbet på en udvidelse af universet, ikke med en gengivelse af episode 4-6, og så uden Darth vader...


En gengivelse af 4-6? Hvad bygger du det på? Du ved intet om hvad historien bliver.
Gravatar

#10 KasperBS 10 år siden

Fed nyhed...glæder mig til vi ser de første billeder af skuespillerne tilbage i deres gamle roller.

Hvordan går det forresten med træningen af Luke og Leia skuespillerne?

Skriv ny kommentar: