Selvom Megan Fox tidligere bl.a. har udtalt, at hun ville “æde” Zac Effron, slår hun i et nyt interview med New York Times Magazine fast, at hun ikke er en huntiger ligesom skuespillerkollegaen Angelina Jolie.

Folk sammenligner mig med Angelina Jolie, men hun er så seriøs og stoisk… Jeg er det modsatte. Når jeg laver interviews, siger jeg ting, jeg synes er hysterisk morsomme,” fortæller Fox, der dog er klar over, at sarkasme og humor ikke altid falder lige heldigt ud på skrift i interviews.

Selvom hun ofte føler sig misforstået, erkender Fox, at hun muligvis ikke ville have opnået samme grad af opmærksomhed og succes som skuespiller, hvis hun ikke af og til havde trådt i spinaten.

”Jeg sætter mig ned og laver et interview, og jeg snakker som en virkelig person, og af en eller anden grund er det chokerende. Alle kvinder i Hollywood er kendt som sexsymboler. Du bliver solgt baseret på sex. Det er ok, hvis du ved, hvordan du skal bruge det,” mener hun.

Megan Fox var senest aktuel i “Jennifer’s Body”, der dog ikke fik dansk biografpremiere. Hun vil næste gang kunne opleves overfor Josh Brolin i den overnaturlige western “Jonah Hex”, der er baseret på tegneserien af samme navn.

Se også: Megan Fox vender på en tallerken – kalder “Transformers” for ekstraordinær.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#41 Lord Beef Jerky 12 år siden

#40 Rettelse: "Aaaaargh?"
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#42 BN 12 år siden

[quote=Highland Park (40)][url=

hehe
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#43 wimmie 12 år siden

martin61 (35) skrev:
Jeg er lige glad med hvad andre siger, Megan fox er for nice, og hun spiller godt.. hvis i ikke kan lide hende så lad da vær med at læse sådan noget her? og se film hun er med i? det er jo jeres egenskyld at i kigger på det hun laver :)
Ikke mere at sige om det..


Så...man må kun læse nyheder om og kommentere personer man kan lide...?

Giver ingen mening...(?)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#44 filmz-Bruce 12 år siden

martin61 (35) skrev:
hvis i ikke kan lide hende så lad da vær med at læse sådan noget her? og se film hun er med i? det er jo jeres egenskyld at i kigger på det hun laver :)
Ikke mere at sige om det..


Du har ret. Vejen frem er konsensus. Vi bliver alle klogere og bedre mennesker ved at holde os fra konflikter, ved at stoppe med kritik og i stedet ignorere det man ikke kan lide. Jeg så lige et klip om hungersnød i Afrika og vupti, jeg slukkede og straks havde jeg det bedre. Det ringede på døren og der stod de med indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Jeg lukkede døren og vupti, så var jeg sgu ret glad. Jeg tændte for fjernsynet og så Klaus Bondams hoved. Jeg skruede om og vupti, så var problemet væk. Jeg kører nu taxa hjem om aftenen, når jeg har været i byen i stedet for at gå, fordi jeg ellers risikerer en kniv i ryggen. Hey det virker! Jeg lever!

Det virker faktisk ret godt at ignorere, fremfor at diskutere og argumentere. Ved næste valg skal folk blive hjemme fra stemme urnerne og hygge sig istedet. Don't worry. Be happy!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#45 Michael Andersen 12 år siden

#44 Enig. Når folk diskuterer og argumenterer som ham i #3 med "HOLD NU KÆFT KÆLLING!", så kunne de lige så godt lade være ;P
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: