Selvom Megan Fox tidligere bl.a. har udtalt, at hun ville “æde” Zac Effron, slår hun i et nyt interview med New York Times Magazine fast, at hun ikke er en huntiger ligesom skuespillerkollegaen Angelina Jolie.

Folk sammenligner mig med Angelina Jolie, men hun er så seriøs og stoisk… Jeg er det modsatte. Når jeg laver interviews, siger jeg ting, jeg synes er hysterisk morsomme,” fortæller Fox, der dog er klar over, at sarkasme og humor ikke altid falder lige heldigt ud på skrift i interviews.

Selvom hun ofte føler sig misforstået, erkender Fox, at hun muligvis ikke ville have opnået samme grad af opmærksomhed og succes som skuespiller, hvis hun ikke af og til havde trådt i spinaten.

”Jeg sætter mig ned og laver et interview, og jeg snakker som en virkelig person, og af en eller anden grund er det chokerende. Alle kvinder i Hollywood er kendt som sexsymboler. Du bliver solgt baseret på sex. Det er ok, hvis du ved, hvordan du skal bruge det,” mener hun.

Megan Fox var senest aktuel i “Jennifer’s Body”, der dog ikke fik dansk biografpremiere. Hun vil næste gang kunne opleves overfor Josh Brolin i den overnaturlige western “Jonah Hex”, der er baseret på tegneserien af samme navn.

Se også: Megan Fox vender på en tallerken – kalder “Transformers” for ekstraordinær.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 Highland Park 12 år siden

#9: Touché! :D
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#12 Eat this 12 år siden

Jeg begynder at HADE den kvinde :-(
Gravatar

#13 GoBBLeS 12 år siden

Heh, tror sku hun er fin nok. Hun virker mere som at hun bare kommer til at sige nogle fucked up ting nogle gange, som almindelige mennesker jo også gør -der bliver det bare ikke splattet ud over hele nettet...
Gravatar

#14 lasse78 12 år siden

#13 Har du ikke facebook? hehe
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#15 moulder666 12 år siden

Jeg har en teori om, at Megan Fox har luret Hilton's hemmelighed - det er lige meget, hvad du siger, bare det er kontroversielt og helst også himmelråbende naivt eller dumt!

Jeg kunne sagtens forestille mig, at hun bare har valgt at sige "hey, nu scorer jeg en masse cash på mit udseende og de interviews osv. jeg sælger i ti år, og om tyve år er der ingen der ved, hvem jeg er!"

Så fair for hende, at hun har luret hemmeligheden...jeg kigger med på sidelinjen og gnægger lidt, når det bliver Hilton-stupidt fra tid til anden!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#16 Ju9or 12 år siden

"Jennifer's Body", der dog ikke fik dansk biografpremiere


Hvorfor gik den så i BioCity, Århus i fredags???
Gravatar

#17 mr gaijin 12 år siden

#15 I så fald vil jeg glæde mig til hendes produktion af hjemmevideoer.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#18 Buzz 12 år siden

Megan Fox i en vampyrfilm vil det være cool
Gravatar

#19 chandler75 12 år siden

# 16 I så fald er det sandsynligvis noget, biografen har arrangeret lokalt. Den har ikke haft "normal" premiere.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#20 HonoDelLoce 12 år siden

Ha.. Jeg læste det lige som "hunter" :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: