Selvom Megan Fox allerede har foretaget pre-produktionsoptagelser til “Transformers 3” (se billeder her), har Paramount Pictures og Michael Bay angiveligt besluttet alligevel ikke at lade hende vende tilbage som Mikaela i den tredje film om de stridende kæmperobotter.

Beslutningen kommer efter, at filmselskabet og Bay ønsker at tage historien i den nye film i en anden retning og derfor planlægger at caste en anden skuespillerinde i rollen som Sam Witwickys (Shia LaBeouf) nye flamme.

Ifølge TheWrap skulle “Prince of Persia: The Sands of Time”-stjernen Gemma Arterton være hovedkandiaten til at erstatte Fox, og hun skulle angiveligt have været i forhandlinger med Bay om den hemmelige rolle.

Blandt andre mulige kandidater på listen finder man modellerne Bar Rafaeli, Miranda Kerr og Brooklyn Decker.

Fox’ afgang fra franchisen er ifølge Variety ikke relateret til Fox’ tidligere uheldige udtalelser i interviews omkring filmserien og instruktøren, hvor hun bl.a. i september sammenlignede Michael Bay med Adolf Hitler.

Det forlyder endvidere fra Fox’ talspersoner, at det var skuespillerindens egen beslutning at forlade franchisen – hvilket dog skydes ned som vrøvl af flere kilder tæt på optagelserne.

Hvad mener du om, at Megan Fox er smidt ud af “Transformers 3”? Godt eller skidt? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.



Vis kommentarer (57)
Gravatar

#41 filmz-ab 12 år siden

#29

prøv den i bagstiv tilstand, så glider det hele lettere :-)

#31

Men kan god action, ikke være god nok, uden at man behøver at leve sig ind i filmen (du mener nok historien?). Jeg synes personligt at Bad Boys 2 har action'ens bedste og mest sindssyge biljagt, men historien er noget vrøvl.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#42 Michael Andersen 12 år siden

#41 Med filmen mener jeg mere præcist: scenen :) At man er "med" i den, i stedet for at scenen bare giver tilskueren samme effekt som det hvide snit.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#43 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

Der er en ulempe ved at Fox ryger ud. Hvis den nu kommer i 3D, så kan man ikke se hendes hoppende bryster og bagdel i en tredje dimension. De to ting er kun det bedste ved hende i filmene ellers bidrager hun ikke noget til filmene.
Jeg synes de skulle caste Scarlett Johansson i den nye film. For hun kan rent faktisk lave ordentligt skuespil og hun er også en fryd for øjet.
MEN DE SKAL IKKE CASTE KRISTEN STEWART!!! For så vil jeg ikke se filmen!

Ud med Michael Bay, jeg vil have J.J. Abrams eller Neil Blomkamp som instruktører. De kunne også blive co-instruktører sammen.



Gravatar

#44 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

Og hvis den nu kommer i 3D, så skal den optages direkte i 3D ligesom Avatar og ikke senere konveteret ligesom Alice in Wonderland og Clash of the Titans, som ikke havde så imponerende 3D effekter
Gravatar

#45 Highland Park 12 år siden

LarsGilbertErEtSjovtNavn (43) skrev:
... hendes hoppende bryster og bagdel.

Nu skal du ikke give mig en grund til at se filmene!

Mmm... hoppende bagdel... :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#46 Dr. Wuffenspitz 12 år siden

HVAD FANDEN I HEDE HULE HELVEDE! nej noget lort!!! Jeg hader bare når sådn noget sker... >:O

Hun var da ok i rollen... :O
Og det var jo også de to film hun var med i... hvis det var kun den ene, så ville det være lidt lettere at skille hende fra filmen, med en ny... Ej helt ærligt mand!!! :O
Dumt...

Og alle jer der hader Transformers 2, i kan... Ja.... >:I
"SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!"
Gravatar

#47 Nicki52 12 år siden

ruben1603 (46) skrev:
HVAD FANDEN I HEDE HULE HELVEDE! nej noget lort!!! Jeg hader bare når sådn noget sker... >:O

Hun var da ok i rollen... :O
Og det var jo også de to film hun var med i... hvis det var kun den ene, så ville det være lidt lettere at skille hende fra filmen, med en ny... Ej helt ærligt mand!!! :O
Dumt...

Fortæl det til ms. Fox. Hun sagde selv op (stupid).
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#48 filmz-ab 12 år siden

#42

Ja okay, men det er nok subjektivt, hvorvidt man er "med" scenen. Det jeg mente er, at jeg selvfølgelig helst foretrækker min action, hvor historien oveni er medrivende og driver action'en. Men det får vi ikke så tit :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#49 KayOzz 12 år siden

#38

Jeg prøvede bare at være lidt flink..
Gravatar

#50 Michael Andersen 12 år siden

#48
Ja okay, men det er nok subjektivt, hvorvidt man er "med" scenen.


Enig, og det er også derfor jeg er imod: skidt med udførelsen, for action er = med godt. Som Arnold ville sige det: Wrång!
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: