”Groovy, baby, yeah!” Så lader der endelig til at ske noget med den længe forsinkede fjerde film om den internationale superagent “Austin Powers”. Mike Myers er nu gået i gang med at skrive manuskriptet til en ny film om den groovy, britiske agent med den kvindetækkende mojo.

Tilbage i maj 2007 kunne Myers berette, at han gik med planer om, at den nye film skulle have det misforståede, onde geni Dr. Evil i centrum, hvor handlingen skulle ses fra hans synspunkt.

Deadline Hollywood Daily har i mellemtiden fået lidt flere detaljer om, hvilken retning Myers vil tage med “Austin Powers 4”.

Filmen vil angiveligt blive en hyldest til komikerens far og vil derfor have et far/søn-tema, der løst er baseret på Myers’ eget liv. Den nye “Ausin Powers” skal nemlig omhandle Austins ærkefjende Dr. Evil og hans søn, Scott Evil, der gennem de tre foregående film blev spillet af Seth Green.

Myers skriver igen manuskriptet i samarbejde med Michael McCullers, som hjalp skuespilleren med de to foregående film, “The Spy Who Shagged Me” og “Goldmember”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 filmz-XhatZ 15 år siden

nice nice nice :P
manden er jo genial!!!
Gravatar

#2 Riqon 15 år siden

Hm. Tre film var rigeligt for mig. Jeg kan ellers vældig godt lide Mike Myers, men ser gerne noget lidt mere nyskabende fra hans kant (har så ikke fået tjekket hans gurufilm ud).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 filmz-Avenger- 15 år siden

Tager gladeligt imod mere fra Myers. The Love Guru synes jeg var utrolig humoristisk, glæder mig til at se, hvad han kan gøre ved en ny Austin Powers-film.
Gravatar

#4 Lethal Injection 15 år siden

cant wait!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#5 Daywalker 15 år siden

Austin Powers stoppede perfekt ved toeren... 3eren var bare udtrækning og kopi af 2eren med ny historie-elementer, som ellers var forudsigeligt.

Ikk' mer' Austin Powers.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

Start 90'erne var nu hans storhedstid, Waynes World, damm jeg har grint meget af de to festaber 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 MOVIE1000 15 år siden

ved ikke rigtig
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 _VeNtUrAx_ 15 år siden

Syntes helt klart den toppede ved nummer 2. Haaber MM er i stand til at faa denne stemning bragt tilbage. Har ikke set Love Guru endnu.
- You knew Jesus?
- Knew him? Shit... Nigga owes me twelve bucks.
Gravatar

#9 icetea 15 år siden

Geniale film! Seth Green skal bare vende tilbage som Scott, så kan det ikke gå galt ;)
Gravatar

#10 mr gaijin 15 år siden

Han har vel ikke noget valg. Han er jo nødt til at skynde sig at få nogle penge (og credibility) hjem efter Love Guru-floppet.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: