Nicolas Bro får nu mulighed for at slutte sig til staben af danske skuespillere, der har slået igennem i det store udland – og Bro starter endda i den helt store Hollywood-superliga.

Den 38-årige skuespiller har fået en større rolle i Steven Spielbergs kommende film “War Horse”, der bliver instruktørens første projekt efter “Tintin: Enhjørningens hemmelighed”, som har premiere herhjemme 27. oktober til næste år.

Se også: Steven Spielberg instruerer “War Horse” som sit næste projekt.

“War Horse” foregår under 1. Verdenskrig og omhandler venskabet mellem drengen Albert og hans hest. De to skilles, da hesten skal tjene den britiske hær på den franske slagmark, men deres skæbner flettes samme i løbet af krigen.

Den relativt ukendte Jeremy Irvine skal spille drengen, mens Emily Watson og Peter Mullan spiller hans forældre. På rollelisten finder man også David Thewlis, Benedict Cumberbatch og David Kross (den unge dreng i “The Reader”).

Filmen har udover Bro – hvis rolle i filmen ikke er blevet afsløret – desuden endnu et dansk islæt, idet Niels Arestrup (“Profeten”), som er født og opvokset i Frankrig med en dansk far en fransk mor, spiller bedstefaren til en ung, fransk pige.

Nicolas Bro, der senest kunne ses i danske biografer i “Broderskab” som nynazistisk leder, har tidligere medvirket i Bodil-vindende roller i “Voksne mennesker” og “Offscreen”. Han kan næste gang ses i biografen i Mikkel Munch-Fals “Smukke mennesker”.

Læs også Filmz’ interview med Nicolas Bo i forbindelse med “Offscreen”, hvor skuespilleren var noget ordknap, indtil snakken faldt på tegneserier og tegneseriefilmatiseringer: ”Offscreen” – Bro mellem virkelighed og fiktion.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 moviefan20 13 år siden

Fra anden side kan jeg afsløre, at Nicolas Bro har fået rollen som hesten.
Gravatar

#2 Nicki52 13 år siden

"WTF?" var min første tanke for det kommer bag på mig. Men fedt han bliver international nu, så tjener han også mange flere penge.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Frederik 13 år siden

#1: Troede allerede Sarah Jessica Parker havde den rolle.
Gravatar

#4 filmz-Sichlau 13 år siden

Fantastisk for Nicolas. Super stort! Selvom jeg dog må sige at den her film indtil videre ikke har vakt den store interesse, så er der da noget her som kunne gøre filmen endnu mere interessant. Plus det faktum at der er alt for få 1. verdenskrigs film.

moviefan20 (1) skrev:
Fra anden side kan jeg afsløre, at Nicolas Bro har fået rollen som hesten.


Også min første tanke.
Gravatar

#5 thebigzzz 13 år siden

#3: hun har rollen som hovedet, Bro har rollen som kroppen..

Fedt for ham, men jeg har bange anelser hver gang en dansker er i en international film. Engelsk med dansk accent, er ikke godt for en film :P
Gravatar

#6 Thomsen 13 år siden

som er født og opvokset i Frankrig af danske forældre


Det gik vist lidt hurtigt her?
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#7 loki 13 år siden

#7 Næ...? Kan man ikke flytte til Frankrig som et dansk par og få et barn som vokser op i Frankrig?

OT: Filmen lyder ikke just som den næste All Quiet on the Western Front.
www.peakoil.dk
Gravatar

#8 filmz-Bruce 13 år siden

Thomsen (6) skrev:
Det gik vist lidt hurtigt her?


Jep. Niels Arestrup har en dansk far og en fransk mor.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 jessup 13 år siden

Det varme nu om hjertet at en dansk skuespiller får et job, uanset hvem det er, de er jo ramt af den nedsatte dagpenge periode.
This is just until June
Gravatar

#10 Thomsen 13 år siden

loki (7) skrev:
#7 Næ...? Kan man ikke flytte til Frankrig som et dansk par og få et barn som vokser op i Frankrig


Jo, selvfølgelig. Jeg påpeger blot, at det ikke er det, der står. I stedet står der, at han er "opvokset af danske forældre", og det kan man nu engang ikke sige på dansk. Det er en dårlig sætningskonstruktion. Derfor min pointe om, at det gik lidt hurtigt med at skrive nyheden.

#8 - Okay, det vidste jeg ikke.

... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

Skriv ny kommentar: