Det er godt og vel et år siden, at der sidste kom nyt om den annoncerede genoplivning af superhelten Jens Lyn, men nu åbner den originale skuespiller bag superhelten, Sam Jones, op for den nye “Flash Gordon”.

Se også: Ungt stjernefrø skal spille Flash.

I et interview med hjemmesiden Denofgeek fortæller Sam Jones, at den nye film hverken bliver et reboot eller en prequel. Derimod kommer filmen til at foregå umiddelbart efter forgængeren fra 1980.

”Matthew Reilly (direktør for Fox) har hyret produceren John Davis og hans hold til at udvikle et manuskript. De arbejder lige nu på at lave en efterfølger til originalen. Jeg mødtes med Matt forleden for at snakke med ham om det,” fortæller Sam Jones.

Om Sam Jones er i tale til hovedrollen er usikkert. Sidste år kom det frem, at produktionsselskabet havde et godt øje til den unge skuespiller Ezra Miller. Selv er Sam Jones overbevist om, at han sagtens kan bide skeer med de yngre kollegaer i Hollywood.

”Jeg fortalte Matt, at hvordan end du ønsker at bruge mig, så skal du huske på én ting. Hvad end yngre hovedrolleindehaver kan præstere, kan jeg ikke blot matche, men også overgå. Hvis han kan lave 20 mavebøjninger, kan jeg lave 30, og hvis han kan tage 100 armbøjninger, kan jeg lave 150,” lyder det selvsikkert fra skuespilleren.

Sam Jones lavede en mindeværdig cameo i komediehittet ”Ted” for nogle år siden, som han vil gentage i efterfølgeren ”Ted 2″. Kultskuespilleren prøver lige nu at få indsamlet penge via Kickstarter til en dokumentar om sig selv med titlen “Life After Flash”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Den fede 6 år siden

Cool, og pudsigt da nyheden kom frem dagen efter, jeg nævnte den første film som en af favoritterne ved superhelte-snakken. Meeeen mon ikke 60-årige Sam må vige pladsen.
Gravatar

#2 RaVeN 6 år siden

Skriv ny kommentar: