Det er officielt stadig Hugh Jackmans sidste film som Wolverine, selv om han har flirtet med tanken om et møde med Deadpool. Nu er der ny trailer til “Logan”.

Læs også: Ryan Reynolds: “Logan” kan blive Oscar-nomineret for bedste film

Titlen refererer til, at denne Wolverine-fortælling vil tage afsæt i store dele af storylinen fra tegneserien “Old Man Logan”, hvor Wolverine mister sine mutant-evner og begynder at blive gammel.

Således tager Logan på tur igennem landet, imens han langsomt mister sine evner, hvor han møder andre af Marvels helte. Heriblandt pigen X 23.

Det er James Mangold, der igen instruerer, som han også gjorde det med “The Wolverine”. Denne gang står han i spidsen for et cast, som foruden Hugh Jackman i hovedrollen består af navne som Boyd Holbrook, Doris Morgado og Patrick Stewart.

“Logan” får premiere d. 2. marts.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Aiz 1 år siden

Oh yeah!
Gravatar

#2 Dafojk 1 år siden

Øv.. historien lyder lidt som Ironman 3, hvor Ironman ikke rigtig var Ironman.
Gravatar

#3 spedisci 1 år siden

I Old Man Logan mister Wolverine ikke sine mutant-evner - han bliver bare gammel og derforsvækkes de langsomt. Yderligere vælger han ikke at bruge sine evner grundet nogle traumatiske hændelser mange år forinden.

Dog er han ikke mere svækket end, at han smadrer en muteret Hulk.


Jeg håber virkelig ikke dether skal være sådan en film, hvor Wolverine bare er afkræftet og ingenting kan - ligesom han var i store dele af The Wolverine.
Og at det så lige pludselig er denne her lille X 23 -pige der skal være det nye sort - ville være skuffende.
Gravatar

#4 kblood 1 år siden

Synes helt klart den ser interessant ud :) Tror godt det kunne blive den bedste Wolverine film indtil videre, hvor Wolverine har hovedrollen, men X-Men 1 og 2 tror jeg ikke helt den vil kunne slå :) Days of Future Past bliver nok også svær at overgå.

Skriv ny kommentar: