En fortsættelse til Marvels megahit “The Avengers” blev officielt annonceret for nogle måneder siden, men indtil nu havde den første films instruktør, Joss Whedon (“Serenity”), ikke bekræftet, at han også ville forfatte og instruere fortsættelsen. Nu ser det dog ud til, at Whedon er klar på endnu en omgang med de kulørte superhelte.

Se også: Disney annoncerer officielt “The Avengers 2″.

Disney, der ejer Marvel, har offentliggjort, at Whedon ikke blot har skrevet under på både at forfatte og instruere “The Avengers 2”, men at han også vil være involveret i en tv-serie, der produceres af ABC, og som vil foregå i Marvel-universet. Serien vil angiveligt fokusere på SHIELD-organisationen, som har Nick Fury (Samuel L. Jackson) i spidsen.

Før Joss Whedon går i krig med “The Avengers 2”, har Marvel dog planer om at give de fleste af superheltene en solofilm. Næste år udkommer “Iron Man 3” og “Thor: The Dark World”, mens 2014 byder på “Captain America: The Winter Soldier” og muligvis også Edgar Wrights “Ant-Man”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Frederik 9 år siden

Genialt valg, efter min mening.

Marvel har næsten gjort det umulige ved at få alle de her superhelte til at fungere sammen og på tværs af hinanden, og det har de blandt andet Whedon at takke for.

Udover at instruere "Avengers 2" ender han jo nok også med at bidrage til manuskripterne og med andre kreative beslutninger på solofilmene og "Guardians of the Galaxy".
Gravatar

#2 Batsy 9 år siden

Winning!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Gravatar

#3 Ericmase 9 år siden

Wuhuu! :-)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 Uncanny 9 år siden

Yes!

Whedon har vist hvor strålende han kan skabe en så storslået film. 8-)
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#5 Mister Marvel 9 år siden

wonderful news, indeed!!!


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 Kviesgaard 9 år siden

Tja det var da ikke det værste, der kunne ske.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 Aggeri 9 år siden

Det bliver vel praktisk talt umuligt at lave en toer der kan leve op til forventningerne fra den første film, men han skal da have chancen! Håber vi får en fed fortsættelse!
Gravatar

#8 Hive 9 år siden

Det eneste rigtige valg og en fantastisk nyhed. Selvom The Avengers måske ikke havde den dybeste og mest interessante historie jeg har set i en superheltefilm, så var den simpelthen så godt skruet sammen på alle måder at den er min klare favorit. Mere af den slags, Marvel!
Gravatar

#9 Stilund 9 år siden

Hvad andet er der at sige - "Hvad med Hulk?"
Gravatar

#10 Batsy 9 år siden

Stilund (9) skrev:
Hvad andet er der at sige - "Hvad med Hulk?"


We want hulk! we want hulk!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Skriv ny kommentar: