Den britiske skuespiller Chiwetel Ejiofor, der for nylig fik en Oscar-nominering for sin præstation i “12 Years A Slave”, ser nu ud til at blive den næste skurk i James Bond-serien.

Se også: James Bonds ærkerival vender muligvis tilbage

Hjemmesiden The Wrap nævner dog, at Ejiofor rent faktisk ikke er blevet tilbudt rollen endnu, men at producerne Michael Wilson og Barbara Broccoli er meget interesserede i at se skuespilleren toppes med Agent 007.

Hjemmesiden nævner samtidig, at holdet bag den 24. James Bond-film også leder efter en skandinavisk kvinde, der skal spille en potentiel kærlighedsinteresse for Bond. Ifølge svenske Aftonbladet har Ida Engvoll (“Mig ejer ingen”) og den ukendte Disa Östrand været til audition.

Indtil videre er det dog kun officielt, at Daniel Craig vender tilbage i hovedrollen, mens det forventes at Ralph Fiennes, Naomie Harris og Ben Whishaw vender tilbage som henholdsvis M, Moneypenny og Q. Den 24. James Bond-film, der bliver instrueret af Sam Mendes ud fra et manuskript af John Logan, rammer de danske biografer den 23. oktober 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 the_paki_don 10 år siden

Episk!

Just kidding, men alligevel...

Han er fandeme en dygtig skuespiller! Det måtte han gerne for min skyld. :D
Gravatar

#2 MOVIE1000 10 år siden

Fedt valg.

Er stadig spændt på om de får en nyfortolkning af Blofeld med.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 T. Nielsen 10 år siden

Måske han faktisk skal spille Blofeld. Det er så fandens moderne at lade 'farvede' spille 'hvide roller'. Uanset, så minder han mig om skurken fra Live And Let Die (og nej, ikke kun i hans mørkere kulør tak:)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#4 Jb-film 10 år siden

En 'farvet' Blofeld - nej!

Men med den premieredato der er nævnt, så nærmer vi os ti år - mon det så ikke er tid til en 'fornyelse' - ti år er lang tid som James Bond...
Gravatar

#5 Gasivodo 10 år siden

Nu ER han jo faktisk skide god som facetteret skurk!!

Men AK, er vel begrænset, hvor mange, der har set ham i en sådan rolle:-(


Hint: Sjælefred(2005)"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: