Filmmæssigt er der store forventninger til sommeren, hvor store blockbustere står i kø for de gode premieredatoer.

Er du biografgænger, får du en tætpakket sommer. Med blandt andet “Indiana Jones & The Dial of Destiny”, “Oppenheimer”, “Barbie”, Disneys “Haunted Mansion” og “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” på programmet har studierne svært ved at skille sig ud.

Paramount har derfor tænkt strategisk i deres seneste annoncering: For at undgå unødvendig konkurrence fra actionfilmen “The Meg 2: The Trench”, som har international premiere den 4. august, udkommer “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” allerede onsdag den 2. august. Om det skyldes et overlap i publikum eller formodninger om, at Jason Statham kombineret med monsterhajer kommer til at dominere den åbning, er ikke sikkert.

Den kommende “TMNT”-film havde ellers international premiere den 4. august. I Danmark er det planlagt, at filmen får premiere den 3. august. Med den seneste udmelding kan det være, at filmen får premiere i Danmark én dag tidligere.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” er en genfortælling om de velkendte skildpadder, som efter flere års isolation i kloakken besøger New York Citys overflade. Målet er blive accepteret på trods af ydre forskelligheder. Filmen instrueres af Jeff Rowe (“Gravity Falls”). Manuskriptet leveres af Seth Rogen og Evan Goldberg (“Superbad”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: