Produktionen på Marvel Studios’ ”Ant-Man” har været alt andet end nem. Tilbage i maj måned valgte instruktøren Edgar Wright at forlade filmen, og hans trofaste hold – bestående af blandt andet filmens fotograf og komponist – fulgte med.

Se også: Officielt: Marvel annoncerer instruktør og forfatter til “Ant-Man”

Nu er det så kommet frem, at Patrick Wilson ikke længere vil være en del af filmen, og det vil skuespillerne Matt Gerard og Kevin Weisman heller ikke. Det skriver hjemmesiden Deadline.com.

De store forsinkelser på optagelserne til “Ant-Man” har tvunget
Patrick Wilson at droppe ud, da han arbejder på en anden film. Gerard og Weisman er ikke længere med i filmen, da deres karakterer er blevet skrevet ud af det nye manuskript.

Rygterne pegede på at Wilson havde en skurkerolle sammen med skuespiller Corey Stoll. Hvem der skal overtage rollen er endnu uvist.

“Ant-Man” instrueres af Peyton Reed (”Bring It On”), ud fra et manuskript af Adam McKay (”Anchorman”), der dog stadig vil indeholde elementer fra Edgar Wrights gamle drejebog. “Ant-Man” får efter planen premiere til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Snyltetast 8 år siden

Jeg må nok indrømme, jeg så godt som har mistet interessen for den film efterhånden...
Gravatar

#2 Corax 8 år siden

Enig med #1. Patrick Wilson var den sidste grund til at jeg havde nogen interesse i filmen.
Gravatar

#3 tricopulus 8 år siden

jeg tror desværre kun der kommer enkelt fil med Ant-man efterhånden...............
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#4 Nagash 8 år siden

Jeg mistede allerede interessen, da den gamle instruktør hoppede fra, på grund af uenigheder med selskabet. Man ved bare hvilken vej det går, når produktionsselskabet vil bestemme for meget.
Gravatar

#5 bruno 8 år siden

Med alle de problemer, denne film er stødt ind i, er der desværre nok en ret stor risiko for, at det bliver Disney/Marvels første store bommert.

Jeg håber dog stadig på det bedste, fordi jeg virkelig godt kunne tænke mig at se Ant-Man på det store lærred.

Skriv ny kommentar: