Der har i et stykke tid været stille omkring den mulige fortsættelse på “Resident Evil”-franchisen, men nu har Sony Pictures fastlagt en premieredato for det fjerde filmkapitel i den computerspilsbaserede zombiesaga.

Paul W.S. Anderson kunne tidligere på året fortælle, at han var færdig med at skrive en ny film, der bærer titlen “Resident Evil: Afterlife”. Sony har i mellemtiden givet projektet grønt lys og har sat filmen til at ramme amerikanske biografer 17. september 2010.

Det vides endnu ikke, om Anderson også vil stå for instruktionen, eftersom han kun fungerede som instruktør på den første “Resident Evil” fra 2002, mens han var producer og forfatter på de efterfølgende kapitler. Hovedrolleindehaveren Milla Jovovich forventes at vende tilbage i rollen som Alice, der fortsætter kampen mod det onde Umbrella Corporation – denne gang ved deres hovedkvarter i Tokyo.

Tidligere er det blevet rapporteret, at Patrick Tatopoulos, der før har stået for væsendesign på bl.a. “Pitch Black”, “Godzilla” og “I, Robot”, er blevet hyret til at tage sig af creature-effekterne på filmen sammen med Michael Lantieri (“Jurassic Park III”).Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 14 år siden

Husk nu den åbne slutning, så vi kan få en 4´er, 6´er, 7´er o.s.v
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 PredatorX 14 år siden

Hahahahaha ååhh ja... Umbrella Corp bliver ved med at eksistere. Også selvom de næsten har udslettet hele kloden. Flot. Resident Evil er LOOORTE film! LORT!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 Dumpduck 14 år siden

3'eren var en skuffelse, men jeg vil alligevel glæde mig til denne. Milla er nu engang skøn! :)
Gravatar

#4 PJP 14 år siden

3'eren var sku lidt.. meh. Glæder mig dog til at se hvad de kan byde på i 4'eren
Gravatar

#5 filmz-Carlsen 14 år siden

Tjah.. ved godt Resident Evil filmene ikke er kunstneriske mesterværker, men jeg er sku godt underholdt når jeg ser dem, og ser frem til 4'eren. Elsker zombie/apokalyptiske film, og på det punkt er de sku egentligt ok. Der må jo også være nogle der ser filmene, når de bliver ved med at lave dem, og jeg skal gladeligt være en af dem.

Det samme kan man selvfølgelig sige om Transformers, så det er selvfølgelig i sig selv ikke et kvalitetsstempel.

Gravatar

#6 MOVIE1000 14 år siden

de er underholdene så jeg ser faktisk frem til 4
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Nexiz 14 år siden

Oh God... stop please...
Gravatar

#8 Winter999 14 år siden

1'eren var god og så i det mindste UD til at være lidt tro mod spillene... 2'eren var okay. Men 3'eren - Hold da op en fæl affære... Hvis en 4 skal laves skal den satme laves ordentligt!
Gravatar

#9 The Mac 14 år siden

Ser frem til 4'eren, kunne godt lide slutningen i 3'eren. Så har ventet længe på den her nyhed! :D
Gravatar

#10 Kiksmann 14 år siden

Jeg kan nu godt lide Resident E. filmene, de er nu ikke så dårlige, når man tænker på at de kommer fra spil industrien. Så velkommen til en 4'er
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann

Skriv ny kommentar: