Efter en lille måneds pause har filmselskabet One Race Films, der står bag den kommende tredje “Riddick”-film, fundet midlerne til at kunne genoptage optagelserne, som stoppede sidste måned efter pengeproblemer resulterede i, at filmholdet blev låst ude af studiet, hvor optagelserne foregik.

Se også: Nye detaljer om Vin Diesels tredje “Riddick”-film.

Filmen, der endnu ikke har fået en officiel titel, har igen Vin Diesel i hovedrollen som antihelten Riddick, som man tidligere har kunnet se i “Pitch Black” og “The Chronicles of Riddick”.

Udover Diesel vil man desuden igen se Karl Urban i rollen som Lord Vaako. Derudover er den tidligere wrestler David Bautista og Katee Sackhoff (“Battlestar Galactica”) rygtet, hvor Sackhoff vil skulle spille en lejesoldat, der er på jagt efter Riddick.

David Twohy vil igen være at finde som manuskriptforfatter og instruktør af “Riddick 3”, hvis produktion forventes at blive genoptaget 28. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 BSP1984 6 år siden

Wuhuu... Jeg synes Riddick er über-cool, så jeg glæder mig helt vildt... Var slet ikke klar over der var en 3'er på vej :-)
I'll be back !
Gravatar

#2 Bruno 6 år siden

Niiice, jeg kan godt klare mere Riddick.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Jimmbo 6 år siden

Så vil jeg være den første til at sige øv. Jeg synes godt nok de to første var noget forbandet skod.
Gravatar

#4 filmz-loke76 6 år siden

Super nyhed. Begge film og animeen var super fede.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 KEiZ 6 år siden

Yep Fed nyhed, er også klar på en omgang mere.....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 Hr. Nielsen 6 år siden

Jimmbo (3) skrev:
Så vil jeg være den første til at sige øv
Men hvorfor så ligefrem øv? Hvis du ikke kan glæde dig på de andres vegne og ikke kan lide disse film, er du vel nærmere blot ligeglad?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#7 the_paki_don 6 år siden

KATEE SACKHOFF! YEAH!
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#8 Rasputin 6 år siden

Puha da hvor 2'eren var en stinker.

Troede egentlig at Hollywood havde afskrevet Diesel, men det har da vist været klogt af ham at vende tilbage til sine tåbelige Fast and Furius stinkere.

Nu kan man så bare frygte at hans Hannibal projekt kommer op at køre igen... Vin Diesel som Hannibal!!! Bare tanken fremkalder vist da jordskælv og andre naturkatastrofer i de gamle Karthagiske områder.
Gravatar

#9 SiniSael 6 år siden

Riddick 2 har sine fede elementer men gik overboard til sidst - overhovedet ikke i samme klasse som 1'eren som er herre fed - Dog en skam Johns døde - kunne dog være fedt at se en prequel hvor Johns netop jagter Riddick og fanger ham.

Ellers så skal Diesel bare holde sig til roller hvor han er type-casted - mere dybde har manden heller ikke "find me guilty" var da utrolig ringe og jeg følte han spillede en fed og passiv Danny Turetto, som var gangster.
Gravatar

#10 Gorman 6 år siden

Pitch black var ok, the chronicles var så riiinge. Tvivler derfor på 3'erens berettigelse, men engang imellem overraskes man jo alligevel.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: