Lige siden “Hellboy II: The Golden Army” ramte biograferne har der været snak om en tredje og sidste film omkring den heltemodige dæmon, der bare aldrig har ladt til at kunne komme ordentlig i sving.

Se også: Guillermo del Toro om “Hellboy 3”: Den er svær at skrive.

Håbet om en tredje film bliver for hver dag mindre og mindre – også når det gælder Hellboy selv, Ron Perlman, der for nylig har udtalt sig omkring “Hellboy III”:

”Hvis jeg skulle væde, ville jeg nok sætte mine penge på, at der ikke kommer til at være en ‘Hellboy III’, men jeg har ikke opgivet håbet”.

Perlman lader derved til personligt at have ændret sin holdning omkring “Hellboy III”, da han ellers tidligere har udtalt, at han ikke var så glad for den store mængde forberedelse, det tog at komme ind i Hellboy-kostumet, og derved ikke var helt så sikker på, om han ville lave en tredje film.

Skuespilleren udtaler samtidig, at instruktør Guillermo del Toro har en god plan for en tredje film, som han personligt er helt vild med. Del Toro selv lader dog til at være den største bremseklods for filmen på nuværende tidspunkt, og instruktøren har da også tidligere udtalt, at han tvivler på, en tredje film bliver til noget.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 the_paki_don 11 år siden

Jeg er personligt glad for filmene, der har et meget rigt billedunivers og masser af kælen for detaljer. Problemet med det er bare at, det kræver gysser at kæle så meget for detaljerne og hvis mainstream publikummet ikke har omfavnet Hellboy efter to rimelig gode film, så vil der kun kunne komme en udvandet 3'er og så vil jeg helst være foruden.
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

Ork, ville så gerne se en treer.. Geniale film!
Gravatar

#3 Chrisenry 11 år siden

Guillermo del Toros liste over kommende projekter er da vist også rigelig lang i forvejen. Hvis han finder tiden alligevel, skal jeg gerne være den første til at kippe med hatten. Kip kip!
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#4 Therien 11 år siden

Øv.. Er vild med skurkene i Hellboy..
Gravatar

#5 fish 11 år siden

Håber (og venter) stadig på den 3'er, hvis den da kommer... ville helt klart se den
Gravatar

#6 Lars.dk 11 år siden

Ville være fedt hvis der kom en ny.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#7 Riqon 11 år siden

Visuelt er det et par gode film, men når det kommer til alt andet er det en gang hø, og jeg kan sagtens undvære en 3'er, særligt hvis det giver Del Toro tid til at lave andre spændende ting.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Marco 11 år siden

Kan bare gøre en mere for sidste, Del Toro? ;-) Fedt at Ron Perleman vil ikke være opgivet på håbet.
Gravatar

#9 MOVIE1000 11 år siden

Håber ikke at Del Toro har opgivet projektet endnu, men hvem siger også at det behøver at være ham der instruerer den :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 tiany 11 år siden

MOVIE1000 (9) skrev:
Håber ikke at Del Toro har opgivet projektet endnu, men hvem siger også at det behøver at være ham der instruerer den :)Det skal være ham. Ingen vil ligge så meget kærlighed i eventyrlige figurer. De fleste vil sikkert lave et cgi-helvede
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: