Selvom chancen for en tredje “Hellboy”-film er så godt som ikke eksisterende på nuværende tidspunkt, så kan Hellboy selv, Ron Perlman, nu afsløre, at han egentlig godt kunne tænke sig at se trilogien færdiggjort.

Se også: Ron Perlman er frisk på “Hellboy III” – den bliver bare aldrig til noget.

Perlman udtaler, at han forsøger at presse lidt på overfor instruktør Guillermo Del Toro, således at en tredje film kunne blive lavet.

”Efter ‘Hellboy 2’ var Del Toro og Jeg enige om, at der aldrig ville være endnu en film i serien. Men, som tiden gik, begyndte jeg at forstå, at han altid havde designet historien som en trilogi. Guillermo har en meget velformuleret idé om, hvordan forløsningen ville se ud, og det er fantastisk teatralsk, episk i omfang og ville være forbløffende godt på film – med eller uden de første to film,” udtaler Perlman.

Hverken den første eller anden film i serien var store kassesucceser, og derudover er Del Toro en utrolig travl mand, der altid har mange jern i ilden, så “Hellboy III” ser meget usandsynlig ud – også selvom Perlman er klar på at medvirke.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Noget jeg synes er fuldstændigt tåbeligt i 1'eren:

Som spæd er Hellboy en (CGI) abe, der ligner en abe og laver lyde som en abe. Som dreng (i 2'eren) og som voksen er han menneske / humanoid.
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: