Selvom chancen for en tredje “Hellboy”-film er så godt som ikke eksisterende på nuværende tidspunkt, så kan Hellboy selv, Ron Perlman, nu afsløre, at han egentlig godt kunne tænke sig at se trilogien færdiggjort.

Se også: Ron Perlman er frisk på “Hellboy III” – den bliver bare aldrig til noget.

Perlman udtaler, at han forsøger at presse lidt på overfor instruktør Guillermo Del Toro, således at en tredje film kunne blive lavet.

”Efter ‘Hellboy 2’ var Del Toro og Jeg enige om, at der aldrig ville være endnu en film i serien. Men, som tiden gik, begyndte jeg at forstå, at han altid havde designet historien som en trilogi. Guillermo har en meget velformuleret idé om, hvordan forløsningen ville se ud, og det er fantastisk teatralsk, episk i omfang og ville være forbløffende godt på film – med eller uden de første to film,” udtaler Perlman.

Hverken den første eller anden film i serien var store kassesucceser, og derudover er Del Toro en utrolig travl mand, der altid har mange jern i ilden, så “Hellboy III” ser meget usandsynlig ud – også selvom Perlman er klar på at medvirke.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Siriak 10 år siden

Make this happen! Jeg elsker simpelthen de to første film! Men det skal ikke skyndes på.. Jeg vil hellere vente nogle år til Del Toro har tid :)
Gravatar

#2 Slettet Bruger [3382200782] 10 år siden

Yes, gimme gimme!
Gravatar

#3 Kruse 10 år siden

Den første "Hellboy" var ganske fed, men jeg synes godt nok at 2'eren var en rodet omgang, hvor karaktererne var ret så flade og uinteressante. Jeg er dog klar på at give en 3'er en chance.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 HonoDelLoce 10 år siden

Begge Hellboy-film hørte under den kategori af film, som jeg egentlig ikke fandt særligt interessante, da de blev set første gang. Især toeren skuffede mig egentlig gevaldigt, da jeg så den i biffen.

Et gensyn forrige år med begge film fik mig dog omvendt så det basker, og da toeren sluttede sad jeg og var helt trist over, at der ikke var flere film i dette fantastiske univers, som jeg netop havde befundet mig i.
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 NeTic 10 år siden

1'eren var fin, 2'eren åbnede op med et fantastisk univers og virkelig gode karakterer. Og så var den bare fantistisk flot lavet.

Jeg er på en 3'er!
Gravatar

#6 MOVIE1000 10 år siden

Håber virkelig de laver en 3èr og får afsluttet historien ordentlig, universet er fedt skruet sammen og fedt lavet, som jeg kan se det, så bør det være Del Toro der også instruerer den tredje film :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 David Munch 10 år siden

More Hellboy please. De to første film er fænomenale!
Gravatar

#8 Roxtaf 10 år siden

Jo tak, jeg er frisk på mere, elsker Ron i den rolle
Gravatar

#9 Laziter 10 år siden

Make it, but don't hype it..
Jeg skal nok få en evt. 3'er set, men det bliver ikke med kæmpe forventninger. 2'eren gjorde mig skeptisk.
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#10 Hr. Nielsen 10 år siden

Ohh det ville være fedt. Begge film er pissegode!
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: