Den populære skuespiller Ryan Gosling holder for en stund pause fra skuespillet. I stedet har “Drive”-skuespilleren valgt at kaste sig over instruktørtjansen på filmen “How to Catch a Monster”, som han både har instrueret og skrevet. Nu kan Saoirse Ronan, der har en fremtrædende rolle i filmen, så afsløre, at Gosling ikke ligefrem er en normal instruktør.

Se også: Ryan Gosling ude af Winding Refns “Logan’s Run”-genindspilning

Ronan fortæller, at Gosling hyrede en drømmeanalytiker som konsulent på produktionen. Analytikeren bad skuespillerne om at skrive breve til deres indre jeg hver aften, i håbet om om at deres drømme ville kunne røbe informationer om deres karakterer. Når skuespillerne så mødte næste dag, skulle de fremføre deres drømme for hinanden. Saoirse Ronan beskriver den ekstra opgave som en unik oplevelse, der bragte alle tættere sammen.

Detaljerne om “How to Catch a Monster” er stadigvæk sparsomme, men filmen beskrives som en surrealistisk fantasyfilm. Filmen handler om en ensom mor, der bliver ført til en mørk underverden, mens hendes søn opdager en vej, som leder til en hemmelig undervandsby.

På filmens rolleliste vil prominente skuespillere som Saoirse Ronan (“The Lovely Bones”), Christina Hendricks (“Mad Men”), Eva Mendes (“The Place Beyond the Pines”) og Matt Smith (“Doctor Who”) kunne ses. “How to Catch a Monster” får dansk premiere den 2. oktober 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Quantom 8 år siden

Man man tage hatten af for Ryan Gosling. Den mand kan gøre hver eneste fjappe sjask våd, med sit middelmådige skuespil.

Gravatar

#2 moulder666 8 år siden

Cubick (1) skrev:
Man man tage hatten af for Ryan Gosling. Den mand kan gøre hver eneste fjappe sjask våd, med sit middelmådige skuespil.


Inklusive din?

On topic: Det lyder sateme som en syret indgangsvinkel - bliver spændende at se, hvilken sær filmoplevelse det kommer til at ende med! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Åkepool 8 år siden

Kuk kuk Ryan.
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: