Sacha Baron Cohen er nok bedst kendt for sine roller i komedier som “Brüno” og “Borat!”, men den britiske skuespiller har i et par år været udset til at spille den legendariske, afdøde sanger fra bandet Queen, Freddie Mercury. Men nu har Cohen altså droppet projektet.

Se også: Sacha Baron Cohen som Queen-sangeren Freddie Mercury.

Deadline fortæller, at Baron Cohen simpelthen var blevet uenig med de resterende medlemmer af Queen om filmens udtryk. Skuespilleren var interesseret i et hårdhudet, kompromisløst portræt af Mercury og hans liv som homoseksuel, der ville få en såkaldt R-rating, mens bandet ville styre projektet i en mere familievenlig retning.

Cohen havde haft samtaler med David Fincher (“The Social Network”, “Se7en”) samt sin “Les Misérables”-instruktør, Tom Hooper, om at instruere, men de blev også mødt med modstand fra bandet. Cohen havde hyret manuskriptforfatteren Peter Morgan (“The Queen”), men Morgan valgte sidste år at droppe ud af projektet, da han også kom i karambolage med bandmedlemmerne.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Snyltetast 8 år siden

Simpelthen til grin. Selvom jeg er stor fan af bandet Queen, skal folk, der ikke har forstand på at lave film, simpelthen blande sig uden om, når det handler om netop det. De kan lave musik; lad folk, der kan lave film, styre den del...
Gravatar

#2 Ménner 8 år siden

øøøv :( havde glædet mig til at se ham i rollen :(
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#3 Giraffen 8 år siden

Øv det lyder da som en skam. Det lyder til at det kunne være blevet til en fantastisk film.

Skriv ny kommentar: