Manden bag “Tilbage til fremtiden”, Robert Zemeckis, er snart klar med nyt i form af den virkelige historie om en mand, der gik på line imellem World Trade Centers to tårne. Nu kan du se IMAX-traileren til “The Walk”.

Se også: De første billeder af Joseph Gordon-Levitt som Edward Snowden

I “The Walk” spiller Joseph Gordon-Levitt hovedrollen som linedanseren Phillipe Petit, der krydsede de to World Trade Center-tårne på line. Filmen er baseret på Petits egen bog “To Reach the Clouds”.

Det er ikke første gang, at Petits historie kommer op på det store lærred. I den glimrende dokumentarfilm ”Man on Wire” fortæller franskmanden selv om alle de udfordringer og livsfarlige forhindringer, han stod over for i sin kamp for at krydse Twin Towers på line.

“The Walk” får premiere i de danske biografer den 1. oktober 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 7 år siden

Dokumentaren var god. Levitt har jeg det lidt skidt med...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Therewillbeblod 7 år siden

og 5 minutter (næsten) er for langt til en trailer.
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#3 region 2 killer 7 år siden

Den utrolige.....?

Selling much?
Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#4 Ceepa 7 år siden

Må ærligt indrømme at der er mange der i tidernes løb har gjort noget der er 1.000 gange sværere! Søg på Slackline Free Solo på youtube og you will understand what I mean :)

Skriv ny kommentar: