“Sherlock”-skuespiller som Ant-Man?


Den britiske skuespiller Benedict Cumberbatch (“Sherlock”) nyder for tiden stor succes og kan snart ses i “War Horse”, “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” samt Peter Jacksons to “Hobbitten”-film, og nu er Cumberbatch angiveligt i forhandlinger om en rolle i en kommende superheltefilm.

Se også: Der er stadig liv i “Ant-Man”.

Da “The Avengers” allerede er godt på vej, er det højst usandsynligt, at det er i den film, Cumberbatch har fået en rolle. Men både “Doctor Strange” og Edgar Wrights “Ant-Man” er så småt på vej og stiler efter at udkomme hhv. i 2013 og i 2014. Da skuespilleren p.t. har travlt med “Hobbitten”-optagelserne, er det mest sandsynligt, at han først ville påbegynde arbejdet på den ukendte superheltefilm engang i 2013.

Wright nævnte desuden på Comic-Con, at han faktisk havde en skuespiller i tankerne til titelrollen i “Ant-Man”, men som altid ville han ikke afsløre for meget, og han valgte at forholde sig tavs, da han blev udspurgt om specifikke navne.

“Doctor Strange” har endnu ingen instruktør tilknyttet, men bliver skrevet af Thomas Dean Donnelly (“Conan the Barbarian”).

Se også: Marvel søger efter instruktør til “Doctor Strange”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 duuk74 9 år siden

"Doctor Strange" har endnu ingen instruktør tilknyttet, men bliver skrevet af Thomas Dean Donnelly ("Conan the Barbarian").


Arh for helvede -_-
100.000 lemmings can't be wrong

Skriv ny kommentar: