Shia LaBeouf har udviklet en mærkværdig – men samtidig dejligt befriende – vane med at rakke ned på de film, han har medvirket i, og som har været mega-blockbusters. For nylig udtalte han om “Transformers: De faldnes hævn”, at han “hadede den”, og nu er turen så kommet til manden med hatten.

LaBeouf, der for tiden er i Cannes for at promovere “Wall Street: Money Never Sleeps”, giver til Los Angeles Times således “Indiana Jones og krystalkraniet” et par kærlige ord med på vejen.

”Jeg føler, at jeg svigtede noget, som folk elskede og værnede om,” siger LaBeouf, som ikke mener, at hans rolle som actionhelt var overbevisende i filmen. Bl.a. fremhæver han den famøse “Tarzan”-scene:

“Når man svinger som en abe osv., kan man skyde skylden på manuskriptforfatteren og på Steven Spielberg. Men skuespillerens job er få det til at fungere, og det kunne jeg ikke. Så det er min skyld. Ganske enkelt.”

LaBeouf var dog ikke den eneste, der var utilfreds med filmen. Skuespilleren fortæller, at han og Harrison Ford havde flere diskussioner om filmen. ”Han var heller ikke glad for den,” siger LaBeouf om Ford. ”Filmen kunne være blevet opdateret. Der var en grund til, at den ikke blev universelt accepteret.”

”Vi skal være i stand til at tilfredsstille publikums appetit… Jeg tror, vi bare misforstod, hvad det var, vi forsøgte at tilfredsstille,” siger LaBeouf, der samtidig forventer, at han vil høre fra Spielberg efter sine udtalelser.

Se også: Harrison Ford om “Indiana Jones 5”: Det bliver ikke i en rullestol.Vis kommentarer (99)
Gravatar

#31 filmz-Bruce 12 år siden

#29 Australier eller New Zealander gift med dansk kone mener jeg :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#32 Kviesgaard 12 år siden

#30

Og så vidt jeg husker, forstår han også dansk, men som han selv skrev herinde engang, så er det en ting at tale sproget (og læse det), noget andet er selv at skulle formulerer sig på det, når det ikke er ens modersmål, derfor engelsk.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#33 Highland Park 12 år siden

Patriarch (25) skrev:
Den er god nok. Hvis jeg husker ret har den alt fra krigsmyrer til køleskabe.
Okay, det generer mig nu ikke, og scenerne er vel ikke magen til dem i Lucas' manuskript. Darabont er trods alt en dygtigere manuskriptforfatter.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#34 natterjack 12 år siden

#33

Page 26 skrev:
THE KITCHEN
He throws open the fridge. It's full of shelving and groceries, He frantically yanks the stuff out, shelves and all as:

VOICE (O.S.)
T-minus five seconds and counting...

Indy jumps in the fridge, slams the door...

VOICE (O.S.)
T-minus zero.

... and THE SCREEN GOES WHITE.

IN THE INCREDIBLE GLARE, SLO-MO AND OVEREXPOSED, WE SEE:

Mannequins flying apart in the nuclear blast-furnace like leaves in a gale, bodies igniting like match-heads at flashpoint, kids getting swept off their bikes, mailman and pedestrian going airborne and turning to cinders, mom and her cookies sailing away on a wind of white fire, the Buick and its waving driver tumbling down the street like a flaming toy as walls collapse and roofs fly away...

EXT. DESERT - DAY

...and the AWESOME GLARE SUBSIDES just enough to see:

The Russians running. A BLASTWAVE OF HEAT AND DEBRIS comes rocketing across the flats, turning sand to glass. And in the instant before the blastwave consumes them, the last thing the Russians see is:

A refrigerator zipping past right between them, riding the blastwave.

Both Russians are instantly vaporized. The blastwave reaches us and we become engulfed/blinded by dust...

DISSOLVE TO:

EXT. DESERT - DAY

...and the dust billows away to reveal a scorched, half- melted refrigerator lying in a pile of debris.

We hear THUMPING from within. The latch gives and the door swings up with a heave. Indy emerges, unsteady on his feet...


Tja, det er vel næsten en tro kopi af det i filmen?
Gravatar

#35 Patriarch 12 år siden

Ja... og det er her udførelsen kommer i spil. Det med at vi ser den flyve 2 km inden den lander er unødvendigt. Man kunne godt have lavet scenen mere "jordnær" således at man næsten købte den. Det samme gælder myrerne der godt kunne have været lidt mere tro mod virkelige myrere.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#36 Highland Park 12 år siden

#34: Jeg har nu heller ikke noget imod den scene. :)
Men hvordan kan I være sikre på, at det er den ægte vare?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#37 BN 12 år siden

natterjack (34) skrev:
Tja, det er vel næsten en tro kopi af det i filmen?


Faktisk burde man vel læse især sidste halvdel af Darabont's manuskript, for det var dér Indy 4 var dårligst, ja, det var dér det gik rigtig galt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#38 filmz-Bruce 12 år siden

Ebert skrev:

I can say that if you liked the other Indiana Jones movies, you will like this one, and that if you did not, there is no talking to you.

Så vi er åbenbart ikke på talefod. Jeg tror en del af mandens lillehjerne er sivet ud med operationen og vi oplever en momentær dement Ebert. Det er svært at komme med andre fornuftige forklaringer på spændvidden mellem original og gal.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#39 Highland Park 12 år siden

#38: Hehe... Har du læst dette?:
SFIFF53: ROGER EBERT TRIBUTE
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#40 filmz-Bruce 12 år siden

#39 Mange tak for det link. Det var god læsning og især Terry Zwigoffs kommentarer var forrygende :) Jeg er helt enig også selvom man ikke altid er enig med Ebert. Men han er en formidabel skribent og fortjener hyldesten.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: