Efter Jason Statham for nylig takkede nej til at indtage skurkerollen i “The Fast & The Furious 6” har der gået rygter om, hvem der i stedet skulle stå for skud.

Se også: Jason Statham takker nej til hurtige biler i “Fast & Furious 6″.

Bl.a. er Rihanna rygtet som en mulighed, da Universal Pictures er utrolig glade for hendes debut som skuespiller i actionfilmen “Battleship”.

Indtil videre er specifikt Stathams rolle dog blevet tilbudt en anden skuespiller i form af Luke Evans, der tidligere har delt smæk ud i “Clash of the Titans” og “Immortals”.

Udover de to mulige skurke er det også blevet bekræftet, at Michelle Rodriguez vender tilbage i “The Fast & The Furious 6”. Rodriguez har tidligere medvirket i den originale “The Fast & The Furious” fra 2001 og den fjerde film i serien, “Fast & Furious” fra 2009.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Frederik 8 år siden

Værd at notere at Rihanna-rygtet stammer fra den britiske avis The Sun, der er berygtet for at bringe helt absurde og falske rygter.


Evans passer sikkert.
Gravatar

#2 cookiedude91 8 år siden

øh rodriguez karakter døde sgu da i den fjerde film
Gravatar

#3 Siriak 8 år siden

cookiedude91 (2) skrev:
øh rodriguez karakter døde sgu da i den fjerde film


Normalt ville jeg jo mene man skulle lave en spoiler-warning omkring sådan en udtalelse, så her er mit svar:
Rodriguez' karakter lader i slutningen af Fast 5 til at være i live, da der er en kort sekvens med Eva Mendes' karakter og Dwayne Johnson's, hvor der er dukket billeder op af Letti

Skriv ny kommentar: