Sonys hemmelige Marvel-film i 2021 kan meget vel være en film om Spider-Woman.

Forleden skrev Filmz, at Sony har premieresat en endnu ukendt Marvel-film til 2021 – kun tre måneder efter MCU-filmen “Spider-Man 3”.

“Spider-Man 3” har været kædet sammen med skurken Kraven the Hunter, hvilket kunne åbne op for en Sinister Six-film sat i Sonys Marvel-univers.

Men det er muligvis ikke Sinister Six, som Sony har reserveret en premieredato til i 2021.

Derimod hører journalisten Daniel Richtman, at Sony arbejder på en film om Spider-Woman, hvilket sandsynligvis kan være den hemmelige film.

Den originale Spider-Woman var Jessica Drew, som fik Marvel Comics-debut i tegneserien “Marvel Spotlight #32” fra 1977.

Læs også ‘Sony-premiere på hemmelig Marvel-film efter “Spider-Man 3” – her er et gæt‘.

Den endnu ukendte SUMC-film får premiere den 8. oktober 2021.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 BlackJesus 5 måneder siden

Hun skal nok blive populær i den stramme spider-woman costume.
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 måneder siden

BlackJesus (1) skrev:
Hun skal nok blive populær i den stramme spider-woman costume.


Det får hun ikke på. Af politiske årsager optræder hun i Harboøre kostume
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 Johnny42 5 måneder siden

Jeg vil gerne se en film om Spider-Gwen fra Into The Spiderverse, men kender ikke noget til Jessica Drew, så det er nok bob bob med interessen, hvis det skulle være hende.
Gravatar

#4 Mads47 5 måneder siden

Kunne godt tænke mig at se en film med Spider-Gwen. Synes hun er en fed karakter i det univers.
Gravatar

#5 The_Corrector 5 måneder siden

Hvis der kommer en Spider-Women film, så bliver det uden tvivl med Spider-Gwen, da det vil give langt mere mening, eftersom Marvel har gjort meget for at gøre hende populær siden 2015. Først som Comic Book.
.
Senere dukkede hun om i Ultimate Spider-Man vs. The Sinister Six, hvor det var Dove Cameron der lagde stemme til hende, hun har også været med i 2017 tv-serie udgave af Spider-Man, samt Marvel Super Hero Adventures og Marvel Rising, før vi når frem til at hun også var med i Spider-Man into the Spider-Verse.

Hun er de sidste 4 år og 3 måneder, gået fra at været en ukendt karakter, til at være en af de nye populære unge superhelte, at lave en spillefilm om hende, vil give rigtig god mening.

I Spider-Man Far From Home høre vi om Multi-verse, som jo i sidste ende viser sig at være en "and", det ændre dog ikke på at Multi-verse eksisterer, og at fremtidens film kan bringe dem sammen.

Vi ved jo også hvad titlen på den næste Doctor Strange film er, og når nu den nye aftale mellem Marvel og Sony tillader crossover, så er det også en god mulighed for at bygge videre på Multi-verse. Gwen Stacy kommer trods alt fra fra Earth-616 og Peter Parker er fra Earth-65, der er derfor god mulighed for Multi-verse film, som der allerede er langt op til når vi ser på hvad der er af planer for fremtiden på film fronten :)

Der er også mulighed for at filmen vil være om Miles Gonzalo Morales, uanset hvad er det to film jeg med glæde vil se, om vi så får nogen af dem, må tiden vise :)

Skriv ny kommentar: