Tom Holland var manden bag den nye Spider-Man-aftale – mæglede imellem topcheferne hos Sony og Disney.

Han reddede verden fra først Vulture og dernæst Mysterio i henholdsvis “Homecoming” og “Far From Home”. Nu har han også reddet Marvel-fans fra en verden uden Spider-Man i MCU.

Den 20. august meddelte Sony-chefen Tom Rothman, at Spider-Man ville forlade Marvel Cinematic Universe – forhandlingerne om en ny MCU-aftale med Disney var 100 procent døde.

Og det var faktisk tilfældet. Der var på dette tidspunkt ingen aftale eller samtaler imellem Sony og Marvel, som begge forberedte sig på en ny virkelighed med Spider-Man nu som en del af SUMC – hjemsted for Venom og Morbius.

Den virkelighed var “Spider-Man”-stjernen Tom Holland dog ikke begejstret for. Holland begyndte således offentligt at lægge pres på parterne i selskab med MCU-stjernen Robert Downey Jr. – læs om det her.

Men det var ikke kun til offentligheden, at Tom Holland pressede på for en ny MCU-aftale. Den kun 23-årige skuespiller arbejdede også intenst på de indre linjer, skriver The Hollywood Reporter.

Efter Disney-eventet D23 Expo – hvor Holland erklærede sin kærlighed til alle MCU-fans – begyndte skuespilleren at tage kontakt til topcheferne hos Sony og Disney.

Først tog Holland kontakt til Sony-chef Tom Rothman, som også har Holland på kontrakt til den længe ventede spilfilmatisering af “Uncharted”. Derfor kunne Tom Holland få topchefen i tale.

Samtidig fik Holland også fast i Hollywoods mægtigste topchef – Disneys Bob Iger. Tom Holland forklarede begge topcheferne, at alle Marvel-fans ønskede, at “Spider-Man 3” skulle udspille sig i MCU.

Derfra kom parterne tilbage til forhandlingsbordet, hvor Marvel fik opfyldt et krav om 25 procent af overskuddet fra “Spider-Man 3”, hvorimod Sony har fået lov til at referere til MCU i SUMC-filmene.

Torsdag den 26. september – en måned efter Tom Holland begyndte som konfliktmægler – underskrev Sony og Marvel en ny aftale om Spider-Man – læs detaljerne her.

“Spider-Man 3” får premiere d. 16. juli i 2021.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 kblood 2 år siden

Reddet af Marvel stjerne? Altså... han er jo Spiderman skuespilleren. Så egentlig kan han siges at være Sony stjerne? Så vidt jeg har forstået ville han da fortsætte med at være Spiderman hvis de fortsatte uden MCU.

Så virker noget underligt i denne sammenhæng at referrer til ham som Marvel stjerne?

Skriv ny kommentar: