Sony Pictures annoncerer endnu ukendt SUMC-film med premiere kort tid efter “Spider-Man 3”.

Den 8. oktober i 2021 er der premiere på en endnu hemmelig film fra Sonys nye Marvel-univers.

Sonys SUMC (Sony’s Universe of Marvel Characters) begyndte i 2018 med “Venom” og senere i år med først “Morbius” og siden “Venom 2”.

Nu annoncerer Sony en ny Marvel-film med premiere i 2021, men den er endnu titelløs. Det kan hænge sammen med “Spider-Man 3”, der ganske vist hører til i MCU og produceres af Marvel Studios.

Men i forbindelse med den nye “Spider-Man”-aftale imellem Sony og Marvel så er det nu tilladt for Sony at referere til Spider-Man og begivenhederne i MCU – et såkaldt ‘shared detailed universe’ imellem SUMC og MCU.

Derfor kan 2021-filmen meget vel referere direkte til “Spider-Man 3”, der får premiere tre måneder tidligere. Her forventes det, at Kraven the Hunter køres i stilling som skurk på jagt efter Spider-Man.

Netop Kraven er en central figur hos skurkeholdet Sinister Six, som Sony i årevis har ønsket at bruge i en film. Nu er det endelig muligt, men Sony kan – selv hvis de ville – endnu ikke offentliggøre det, fordi Marvel endnu ikke har afsløret noget om “Spider-Man 3”.

Sinister Six-medlemmet Vulture var således skurk i “Spider-Man: Homecoming” og blev teaset som del af SUMC-filmen “Morbius” – se traileren her.

I sidste års “Spider-Man: Far From Home” blev Mysterio og en udgave af Sandman introduceret – også medlemmer af Sinister Six.

Det samme er Kraven the Hunter, der efter en eventuel introduktion i “Spider-Man 3” ville kunne fortsætte direkte ind i en “Sinister Six”-film for Sony, som råder over rettighederne til disse karakterer på trods af låneaftalen med Marvel.

Læs også ‘Marvel optager “Spider-Man 3” på uventet location – kan tease favoritskurk‘.

“Spider-Man 3” får premiere d. 16. juli i 2021.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Hive 4 år siden

Sandman var ikke med i Far From Home.
Gravatar

#2 CaGoDa 4 år siden

måske en solo film om green goblin
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Jo en udgave af Sandman er med i indledningen, hvor Mysterio introduceres.
Gravatar

#4 Skak2000 4 år siden

#3 Hydroman var teknisk set også med....

Skriv ny kommentar: