Det skulle angiveligt først blive afsløret til Star Wars Celebration i midten af juli, men nu har en ansat ved den store “Star Wars”-begivenhed tilsyneladende lækket titlen på den kommende “Episode VIII” før tid.

Se også: Tom Hardy spiller en rolle i “Star Wars: Episode VIII”

Med forbehold for, at det her er særdeles veludført svindel, så ser det altså nu ud til, at opfølgeren til “The Force Awakens” bliver “Star Wars: Episode VIII – Fall of the Resistance”.

Titlen er endnu ikke officielt bekræftet, men er den god nok, så bliver der angiveligt tale om en markant mere mørk film end “Episode VII”.

Det vil i så fald give god mening, hvis man kigger på “Star Wars”-historien, hvor den lyse og lette “Episode IV” blev efterfulgt af den mørkere “The Empire Strikes back”.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lauzzy81 7 år siden

Hvis det ikke er fake, så skal vedkommende der har lækket denne info, nok ikke regne med at have så meget arbejde længere lol
Gravatar

#2 David Munch 7 år siden

Jeg synes ikke den titel er ret god.
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Hm synes nu den holder stilen fra tideliger film, 'Empire Strikes Back', 'Revenge of the Sith', 'Return of the Jedi'. Men ja man skal nok lige vende sig til den, dog skulle man også det med 'The Force Awakens'. Det skænker man jo ikke en tanke længere.
Gravatar

#4 The_Corrector 7 år siden

Jeg kan bekræfte at titlen på den kommende Star Wars film er:

Star Wars Episode VIII The Return of the Space Monkey

Skriv ny kommentar: